Carta denuncia del cobro de entradas en el fútbol base

Partido entre el Pollensa y el Sta. Catalina alevín
Partido entre el Pollensa y el Sta. Catalina alevín

Un dia més ens trobam com certs equips de futbol fan pagar a les categories del futbol base.

A on s’ha vist mai?

Avui mateix els pares i mares de l’equip del CF Pollença s’han trobat en la sorpresa que una vegada a l’interior del recinte esportiu MUNICIPAL, que juga el Sta CATALINA, els han fet sortir fora per pagar una entrada per acompanyar els seus fills de 11 i 12 anys, estam parlant de la categoria aleví.

Ja és ben hora que algú s’hi posi, com pot ser mai que uns pares i mares que a més d’acompanyar els seus fills i filles perquè puguin jugar a futbol “els fassin passar per les verguetes”

Ja està bé, no se com no els hi cau la cara de vergonya.

No hi ha escusa de que el Cosell no els subvenciona suficientrment, o de que no tenen ! prou doblers, aquí tots els clubs passen pel mateix sedàs, i no és de caixó que la inmensa majoria de clubs entenguin que a les categories inferiors és un abús fer pagar i d’altres clubs com el STA Catalina obliguin als pares i mares a pagar una entrada per veure els seus fills.

A més jo em deman. REALMENT HO PODEN FER?

UN CAMP MUNICIPAL NO ÉS UN RECINTE PÚBLIC ON TOTHOM HI TÉ ACCÉS? PODEN ESTAR UNS NINS I NINES MENORS D’EDAT SENSE CUSTÒDIA DELS SEUS PARES?

El fet següent ha estat que els pares i mares acompanyants no han deixat entrar els eus fills pel que no s’ha disputat els partit ja que l’equip de jugadors ha quedat fora del camp.

Anau pensant…  A veure quina és la postura correcte…

O, quina és la força que es pot fer per impedir que animalades com aquestes segueixin fent-se cap de setmana rera cap de setmana.

Un pare d’un dels jugadors.

Pollença 17 d’abril de 201! 0

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.