Crónica Juv. Nacional: Baleares 3-1 Cide

El Baleares se queda en puertas del ascenso
El Baleares se queda en puertas del ascenso

ALINEACIONS:

AT.BALEARS: Dustin; Rendón, Palmer, Jorge López, Roca; A. Fernández, José M. López, Calle; Carbonell, Pons, Juan López.

CANVIS: Sascha per Calle (m.54), Revuelta per José M. López (m.62), Ortega per Juan López (m.71), Scalamandre per Rendón (m.77).

CIDE: Cristian; Lucas, Nieto, Moreno, Mestre; Adrover, Nicolás García, Guzmán, Cañellas; José García, Bauzá.

CANVIS: Crisitan Sánchez per Nieto (m. 46), Roberto per Lucas (m.59), Bonet per Nicolás García (m.69).

ÀRBITRE: Sr. Pedro Sureda. Bona actuació. Partit sense complicacions. No mostrà targetes.

GOLS: 1-0, m.41: A. Fernández; 2-0, m.43: Juan López.

Segona part: 2-1, m.86: Roberto; 3-1, m.89: Sascha.

INCIDÈNCIES: Matí primaveral a l’Estadi Balear. Terreny de joc en perfectes condicions. Uns 250 aficionats assistiren a l’encontre.

COMENTARI: Tothom va cumplir el seu paper. L’Eivissa, qüestionat en el que fa referència a la seva compareixènça, va disputar el seu partit. Tot quedava en mansdel futbol que poguessin desplegar els dos candidats a assolir el títol de campió i el corresponent ascens. I el futbol va dictar sentencia. El CIDE, que va assistir sense “quadre tècnic,” va plantar cara els primers quaranta minuts de partit. Però una arruixada dels blanc-i-blaus va deixar l’equip a les portes de l’ascens en el descans. Les notícies des del Pla de Na Tesa situaven els de Dani Paniza com a líder provisional. El CIDE no semblava prou fort per fer trontollar el resultat i els locals, ben situats sobre el terreny de joc, deixaven passar els minuts a l’espera de notícies. A mitjana segona part, però, i bona part del públic, conscient de que les circunstàncies havien canviat a pocs quilòmetres de l’Estadi, començava a desfilar cap el dinar familiar. Es notava a l’ambient que els vents no eren favorables, i l’equip, conscient d’això, es va contagiar i va caure en una relaxació excesiva, que els visitants varen aprofitar per acostar-se en el marcador. Era ja la recta final del partit quan Roberto va batre Dustin amb un llançament per sobre del porter local. Només tres minuts després Sascha, que havia entrat al terreny de joc en la segona part, va culminar una jugada personal establint el resultat definitiu.

Així doncs, i amb la mel als llavis, va acabar el campionat, amb regust agre-dolç per un conjunt que a començament de temporada no pensava transitar per la part més alta de la classificació però que, en la darrera jornada, ha vist com el somni quedaba només en això. Un somni que haurà d’esperar a la próxima temporada per acabar de cumplir-se.

Daniel Riera para Fútbol Balear

Fotos T. Moya y Pepe Fernandez


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.