Crónica 1ª Reg.: Pilares 1-1 Binissalem

El Pilares consigue un empate ante el Binissalem
El Pilares consigue un empate ante el Binissalem

Alineacions:

Pilares: Molina; Marcos, Fiol, Valiente, Sauli; Mohamed, Pizà, Cristobal, Juan; Roberto, Blanco.

També jugarem: Paez, Pilares, Amado.

Binissalem «B»: Barrios; Rosselló, Nene, Tronxo, Ripoll; Fiti, Oliver; Pedrosa, Víctor, Sebas; Adri.

Gols: 1-0 Min. 10 Juan 1-1 Min. 81 Pedrosa

Àrbitre: Manuel López assistit per Pedro Sánchez i Álvaro Varón

Tarjetas: Pilares: Pizà, Valiente i vermella directe per Cristobal y por el Binissalem: Rosselló i Adri.

Comentari:

Una part per cada equip,un gol per cada equip,un punt per cada equip.Això es el resum d’un partit entre equips de la part baixa de la taula.Començà fort el pilares que en la primera arribada a l’area visitant aconseguiren avançar-se despres d’una gran definició de Juan davant Barrios. D’aquesta manera es plantaven els locals, que 5 minuts després del gol, Cristobal tengué l’oportunitat de doblar la diferència, però es topar amb un Barrios que no es va deixar sorprendre.El filial,amb un equip en quadre, no oferia cap sensació de perill llevat de dues internades de Sebas però no acabaren amb bon final.Abans d’acabar la primera meitat,els locals gaudiren de nombroses oportunitats,però es toparen amb un soberbi Barrios,que desbaratar quasevol intentent local.

Es cambiaren sensacions a la segona part.Els blaus avançaren les línies amb l’intenció de treure un resultat positiu degut a l’importancia de sumar punts necessaris.El Pilares només arribava en ocasions aillades a la porteria visitant mentre que el Binissalem es feia amb el domini de mig del camp amb Oliver i Fiti com a impulsadors de l’atac blau.I a deu minuts del final, una falta assejada treta per Oliver,Pedrsa s’encarregar d’enviar la pilota al fons de la xarxa posant l’empat en el marcador.Fins al final molts de nirvis per l’importancia del paqrtit però la cosa no arribar lluny.

IRR para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.