V Torneig de Pasqua Porto Cristo: Porto Cristo 1-1 Cardassar

El Porto Cristo empata en la segunda semifinal

Porto Cristo: Gonzalo, Xisco Miquel, Adrian, Antonio, Bonet, Albert, Matias, Juanito, Ivan, Angel i Salva. També han jugat: Umbert, Javier, Ajejandro, Raúl, Moratilla, David, Llabrés, Ricardo, Jaume, Tomeu, Sergi Gayà.

Cardassar: Cornel, Antich, Ruiz, Galdón, Femenias, Galmes, MArtinez, Grimalt, Medina, Cano i A. Pasival. També han jugat: Rios, Donuel, M. Pasival, Barrientos i Robles.

Àrbitre: Biel Flaquer. Bona Actuació

Comentari:

Partit falt de ritme i intensitat, amb escasses ocasions de gol per part d’un i altre equip. Al final, empat a 1 al marcador, gràcies a un gol del Cardassar abans del descans i un autogol de l’equip llorençí a l’inici de la segona part que ha posat la igualada al marcador.

La loteria dels penals ha caigut del costat local per 5-4, per tant el Porto Cristo jugarà demà la final davant l’Artà i el Cardassar el partir pel 3r i 4t lloc contra el Petra.