Visita a les Illes Balears de D. Jaume Guixà, pre-candidat a la presidencia del F.C.Barcelona

Jaume Guixà
Jaume Guixà

El proper cap de setmana el pre-candidat a la presidència del F.C.Barcelona D. Jaume Guixà es desplaçarà a les Illes Balears per tal de donar a conèixer als socis i simpatitzants del Barça quin es el seu projecte i les seves idees envers el club en cas de que ell arribi a la presidència.

L´acte tindrà lloc el proper dissabte dia 3 a les 18´15 h. a l´auditori del Casal de Cultura de Felanitx. El Sr. Guixà exposarà el seu programa i llavors es podran fer preguntes que trobeu oportunes.

El responsable de campanya d´aquest pre-candidat s´ha adreçat a nosaltres, però fa extensiva l´invitació als mitjans de comunicació tant a nivell autonòmic com esportiu. Hi sou tots convidats.

Nota important: malgrat sembli que oficiem d´entitat amfitriona d´aquest acte, volem manifestar una vegada més la nostra més absoluta neutralitat envers les eleccions a la presidència del F.C.Barcelona, restant a la mateixa disposició de qualsevol pre-candidat que ens demani ajuda per donar a conéixer el seu programa als socis i simpatitzants.

Sebastià Oliver i Bennàsar

President de la Penya Barcelonista Els Tamarells

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.