IB3 sempre amb el Mallorca

IB3 sempre amb el Mallorca
IB3 sempre amb el Mallorca

Aquest dijous s’ha signat el conveni de col·laboració entre l’Ens Públic de Ràdio i Televisió de les Illes Balears i el RCD Mallorca. Ambdues parts han manifestat la importància d’aquest acord per les dues institucions. Al Mallorca li pot ser de gran ajuda per la situació econòmica que travessa, per IB3 el Mallorca és una plataforma publicitària incomparable.

“Amb aquest nou acord tots dos sortim guanyant” ha assenyalat el Director General d’IB3, Antoni Martorell, qui ha destacat que “IB3 sempre ha d’estar amb el Mallorca, sense que aquest fet estigui condicionat a la categoria a la que jugui l’equip”. “El Mallorca és un gran escenari per IB3 i hi volem ser sempre” ha afegit Martorell. “Esperem que es mantingui en posicions de Lliga de Campions” ha desitjat el responsable de la ràdio i televisió públiques de les Illes.

Així mateix el President del RCD Mallorca, Tomeu Vidal, ha destacat la sensibilitat d’una entitat pública com IB3 amb una entitat privada com el RCD Mallorca. Una “sensibilitat” que “pot ajudar al Mallorca a tirar endavant el seu projecte”.

Els representants d’ambdues entitats han explicat que malgrat s’ha rebaixat l’import econòmic, fins a 3 milions anuals, rebaixa provocada per “la situació econòmica global”, cal destacar “que s’ha ampliat el termini del conveni a un any més” i s’ha desvinculat de “la categoria a la que jugui l’equip vermellenc”.

El màxim accionista del Club, Mateu Alemany ha anunciat que aquest acord permet al Mallorca recuperar uns ingressos anuals importants i ampliar el marge per resoldre la situació financera del Club.

IB3noticies.com

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.