Firmat el conveni amb la conselleria d’educació

El president de la FFIB i el conseller de Cultura i Educació signaren el Conveni de col·laboració per impartir conjuntament els cursos dels tècnics esportius.
El president de la FFIB i el conseller de Cultura i Educació signaren el Conveni de col·laboració per impartir conjuntament els cursos dels tècnics esportius.

El president de la FFIB i el conseller de Cultura i Educació signaren el Conveni de col·laboració per impartir conjuntament els cursos dels tècnics esportius.

La firma dels Convenis va juntar a les instal·lacions del Palma Arena els presidents de les Federacions balears de Futbol, d’Atletisme, de Bàsquet i de Muntanyisme i Escalada: Miquel Bestard, Pau Verd, Jaume Estarellas i Francesc Colom, respectivament.

Amb aquest acord, la Conselleria se compromet a impartir les ensenyances esportives que són comunes a tots els esports, mentres que cada una de les Federacions s’encarregarà dels aspectes més específics de la disciplina.

Miquel Bestard va prendre la paraula per afirmar que, amb aquest acord hi sortirà guanyant el futbol, els futbolistes i la societat en general. “Tant la Conselleria com noltros -va dir- hem sabut adaptar-nos a les necessitats d’uns i altres. Això és una demostració que amb diàleg i bona voluntat tot és possible”.

El conseller de Cultura i Educació va agraïr la disposició positiva de les federacions i va desitjar que la col·laboració continuï.

FFIB

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.