Crónica 3ª Div: Santanyi 5-0 Montuiri

El trio arbitral con los capitanes del partido
El trio arbitral con los capitanes del partido

El Santanyi sentencia als primers 20 minuts.

ALINEACIONS:

C.E. Santanyí: Alcover, Tomeu (Isma, min. 57) Raúl, Picó, Garí, Manresa, Llull (Nando, min. 75), Barceló (Bordoy, min. 66), Nevado, Rueda, Nico.

C.D. Montuïri: Pep, Biel, Ordinas (Marcos, min. 57), Barto (Patri, min. 59), Mateo, Emilio (Edi, min. 57), Sergi, Campins, Bernat, Simon, Bigas..

ÀRBITRE: Félix Guerrero Maria, ajudat a les bandes per García del Sol i Benavente Rodríguez. Fatal. És difícil arbitrar pitjor. Ha mostrat 11 targes grogues a un partit sense res de complicat. No ha deixat content a cap dels dos equips, de fet ha sortit del camp escridassat per ambdues aficions.

Targetes: Pel Santanyí han vist la tarja groga en Reina, en Rueda, en Picó, en Tomeu, en Llull, i en Raúl. Pel Montuïri Pep, Campins, Emilio i Simon.

GOLS: 1 – 0: Garí, minut 13, 2 – 0: Garí, minut 15, 3 – 0: Barceló, minut 17, 4 – 0: Nevado, minut 66, 5 – 0: Nico, minut 73

COMENTARI:

Partit de domini absolut del Santanyí que ha sortit a guanyar-lo des del principi. Dos gols d’en Garí en els primers minuts posaven les coses difícils a un Montuïri que ho intentava tot sense èxit. Només dos minuts més tard en Manresa ha enviat la pilota al travesser, però el jove Barceló, atent a la jugada, ha aconseguit recollir l’esfèrica i enviar-la al fons de la xarxa, fent vibrar l’afició local. El Santanyí ha continuat marcant el ritme del partit i així han anat passant els minuts sense que el Montuïri li pogués crear ocasions. N’Alcover en una molt bona actuació ha aconseguit aturar l’únic xut perillós del Montuïri.

A la represa els locals han continuat portant les regnes del partit en tot moment, tant és així que el Montuïri no ha pogut tirar ni un xut a porta amb perill. Al minut 66 en Nevado rematava un esplèndit xut d’en Llull i ha pujat el quart gol al marcador. Però aquest encara no seria el resultat definitiu. El marcador final l’ha segellat el davanter local Nico que ha controlat la pilota dins l’àrea d’esquena a la porteria i en girar-se ha marcat el cinquè gol de l’horabaixa i alhora el gol que fa vint-i-un del seu compte particular.

Molta feina i ben feta dels homes de M. Àngel Tomàs que a més del cinc gols ha tengut més ocasions: Llull ha rematat una pilota de cap que ha anat al travesser, una altra d’en Nevado que també ha anat al pal, un u contra u d’en Nevado amb el porter que en Pep ha aconseguit aturar… I encara hi ha hagut un penalt clamorós damunt en Rueda que l’àrbitre no ha volgut assenyalar.

En definitiva, un equip que avui ha fet gaudir de valent a la seva afició. Des d’aquí volem felicitar aquest equip i el seu cos tècnic i en especial, en Jaume Barceló que ha marcat el seu primer gol a la categoria: li desitjam molts més èxits com el d’avui.

AMS per Fútbol Balear

Fotos Pepsila


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.