Crónica 1ª Nacional Fem.:Cerdanyola 5-2 Estartit

Imágen del partido
Imágen del partido

Alineacions:

Cerdanyola FC: (5): Carme Yera, Nerea, Eve, Rendon, Laurita (Irene, ’64), Carla, Lorena (Alba, ’69), Mayo, Tania (Carla Morera, ’78), Ausi, Natàlia (Helena, ’78). Entrenador: Rafa Torres.

Estartit B: (2): Elena Valligrosa (Astrid Casanoves, ’69), Clara Parella, Jessi Martínez, Laia Donat (Miriam Aparicio, ’60), Nerea Uranga, Maria Estella, Tania Martínez, Silvia Masferrer, Julia Cortés (Eva Martínez, ’45), Ester Quintana, Mar Vergués (Carla Puiggros, ’45). Entrenador: César Toledo.

Àrbitres: Robas Bondia, auxil·liat per Fernández Ruiz i Valenzuela Quintero.

Gols : min 12 1-0 Mayo ’14 2-0 Lorena ’23 3-0 Eve ’63 4-0 Ausi ’70 5-0 Ausi ’74 5-1 Ester Quintero ’76 5-2 Eva Martínez.

Comentari:

El Cerdanyola femení supera amb comoditat a l’Estartit

Les cerdanyolenques s’imposen 5 a 2 a l’Estartit B, gràcies a cinc gols a pilota aturada. Ausi, amb dos gols i dos excel·lents llançaments de córner, esdevé la protagonista del partit.

Es presentava un enfrontament complicat pel Cerdanyola, davant d’un rival igualat a la taula i una setmana més afrontant el matx sense cap de les dues porteres habituals. Tot i les circumstàncies, les locals han dominat amb claredat el primer temps i han encarrilat la victòria amb tres gols a pilota aturada.

Desprès de prendre’s uns minuts inicials per mesurar les característiques de l’Estartit B, Mayo obria el marcador al minut dotze amb una rematada de cap a la sortida d’un córner botat per Ausi. El gol ha trencat la igualtat en el joc i les verd-i-blancs han dominat el ritme del partit. Tot i les nombroses jugades ofensives, el segon pel Cerdanyola arribava de nou en un llançament de falta passat que Lorena rematava amb seguretat. Les ocasions han plogut a la porteria visitant, però ni Tania ni Natàlia han culminat amb encert. De nou en un servei de córner llençat per Ausi, Eve anotava de cap el tercer, que deixava el partit molt coll avall pel Cerdanyola. Per la seva banda, les d’Estartit ha creat molt poc perill i no ha xutat entre els tres pals en tota la primera meitat.

En la segona meitat, la tònica de l’encontre s’ha mantingut favorable a les locals, que han controlat la pilota i han protegit l’àmplia avantatge al marcador. Al minut seixanta-tres, Ausi ha augmentat encara més la diferència gràcies a un llançament col·locat de falta a la frontal de l’àrea. Pocs minuts desprès, Ausi s’ha confirmat com a la millor jugadora del partit amb la rematada d’una falta llunyana. Ja a la recta final del partit, Ester Quintana i Eva Martínez han reduït distàncies al marcador degut a dos errors defensius del Cerdanyola, que s’ha relaxat en excés en els últims minuts. Els dos gols han estat intranscendents ja que les locals havien sentenciat l’encontre des de feia molts minuts. El tècnic verd-i-blanc ha donat minuts a Carla Morera, jugadora del Cadet-Juvenil que ha debutat com a davantera amb el primer equip.

Finalment, contundent victòria del Cerdanyola, que s’imposa amb una comoditat sorprenent davant l’Estartit B. Els tres punts situen a l’equip dirigit per Rafa Torres i Brian Bombardo a la sisena posició, entre els de la part alta de la classificació, molt distanciat dels conjunts de la part mitja.

Aitor Sáez, Municipal de La Bòbila (Cerdanyola del Vallès)para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.