Miguel Pou presenta su candidatura para presidir el Barça

Presentación de la cadidatura de Miguel Pou
Presentación de la cadidatura de Miguel Pou

Miquel Pou Vicens presenta la candidatura oficial per a les properes eleccions del F.C Barcelona.

Miquel Pou Vicens és el soci número 086085 del F.C Barcelona, treballa com a funcionari a la Universitat de les Illes Balears i té una dilatada experiència com a gestor. És l’actual cap de l’àrea social de l’Atlètic Balears (club que actualment milita a la tercera divisió Balear) i és el fundador de la Penya blaugrana “els Tamarells”. En Miquel Pou és un dels penyistes blaugranes més actius de les Illes Balears.

Miquel Pou es convertirà així en el primer mallorquí en presentar candidatura a les eleccions presidencials del F.C Barcelona.

La candidatura de’n Miquel Pou Vicens neix amb una proposta clara: ser la candidatura dels socis, del poble i de les penyes blaugranes d’arreu del món.

És una candidatura que no està lligada a cap empresa ni cap empresari. L’amor al Barça i la creença de poder fer encara més gran a aquest club, es l’única raó de ser de la candidatura de Miquel Pou Vicens.

Àngel Pedraza, exjugador del FC Barcelona, i Juan Domingo de la Cruz, exjugador del F.C. Barcelona de bàsquet, donen suport a la candidatura de’n Miquel Pou Vicens i es molt probable que assisteixin a l’acte.

Dia: 10 de març

Hora: 18:00

Lloc: sala de premsa de l’Estadi Balear. Via de Cintura S/N

Principals idees que defensa la candidatura que es titula “la força de les penyes”. Candidatura presidencia FC Barcelona – Miquel Pou Vicens

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.