Crónica Preferente: Xilvar 1-1 Calvia

El Xilvar sólo consigue un punto en su campo
El Xilvar sólo consigue un punto en su campo

Alineacions:

Xilvar: Andrés, Fontanet, Marce(Emilio), Martorell, LLobera, De La Barrera(Coll), LLorenç Segui, Bobi(Pardo), Crespi(Segui), Nando, Alomar

Calviá: Mayans, Gual, Terrassa, Martinez, Monserrat, Grozier, Lopez, Frontera(Darder), Caliz(Dani Perez), Juan Perez, Escobar

Gols: 0-1 Escobar min 11, 1-1 Nando min 84

Arbitre: Sr Toral Lopez, auxiliat per Bonnin Cifre i Cabanelles Reynés. Regular actuació pero ben auxiliat per els assistents. A la primera part molt targeter.

Targetes: Andrés, Fontanet, Marce, Nando per part local. Mayans, Tarrassa, Lopez i Frontera per part visitant.

Comentari:

Partit disputat al municipal Ses Comes de Selva baix una lleugera pluja, que ha obligat al poc public a cercar refugi dins del bar del polisportiu.

El partit ha començat amb dos equips que no sabien en cap moment a que jugaven, amb moltes impresicions per part de tots dos, i cap d’ella agafava la iniciativa del joc.

Al minut 9, després d’una treta de banda per banda dreta de l’atac calvianer, pilota penjada a l’altre part i Escobar lliure de marca estableix l’u a zero. Un minut després Bobi, ha tengut l’empat amb un remat de cap. Al minut 11, Nando xuta una falta que surt fregant el pal dret de la porteria defensada per Mayans.

El partit s’ha tornat un pasacarrers, pilotes penjades per amunt i per avall, dos equips sense idees i sense crear ocasions de gol. Ja al minut 40, pilota llarga a l’atac del Xivar i Terrasa toma al davanter Nando i l’arbitre ben situat xiula penal. S’encarrega de xutarlo Crespí, pero Mayans endevina l’intenció i l’atura.

La primera meitat ha acabat amb una errada defensiva dels selvatgins pero Juan Perez envia la pilota per damunt del travasser.

A la repressa de la segona part el Xilvar ha agafat el domini de la pilota, els calvianers s’han arreplegat dins del seu camp, retrasant linies, cosa que ha aprofitat els locals perassetgar l’àrea visitant, pero tampoc sense gaire perill.

El Calviá nomes cercava la contra que les pogues donar el gol de la tranquiitat, pero tampoc no ha arribat, i si ha estat els locals que al minut 84 han aprofitat una pilota cap al seu davanter mes actiu Nando, que després de desfer-se del seu marcador ha creuat l’esfèric allà on Mayans no podia arribar, establint el definitiu empat a 1.

Els darrers cinc minuts només han servit perque el Xilvar disposas d’algunes faltes, pero que no han duit perill a la porteria calvianera.

Aquest empat deixa al Xilvar contra les cordes, ja que no pot badar gaire si es vol mantenir a la categoria mentre que el Calviá queda a la catorzena plaça, a cinc punts del play-off d’ascens i a zona tranquila respecte de la permanència.

Coramet para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.