El trio arbitral con los dos capitanes del partido
Alineacions:

Alqueria: Mas, Monserrat, Miguel Angel (m. 80 Miquel Rigo), Joan Rigo (m. 69 Tomeu Roig), Alexis, Barceló, Marco (m. 65 Carles), Botella, Bernat Roig (m. 75 Cebrian), Tortella ( m.84 Xisco) i Ginard.

Son Roca: Riera, Sanchez, Rojas (m. 44 Leira), Rosselló, Bosero, Valero, Capone, Hidalgo, Perez, Bosch i Ybarra (m60 Mujica).

Arbitre: Miralles Gili ajudat per Prats Marti i Betancur Patiño. Tingué un parell d’arrades, pero amb general bastant bé. Amonestá als visitants: Ybarra, Rojas, Perez, Bosero i Mujica.

Comentari:

Partit dominat pels locals, ja havien posat a prova el porter visitant amb un parell d’ocasions peró no fou fins al minut 25 que arribaría el primer gol, Bernat Roig xutava el porter Riera la rebutjava i Tortella l’aviava dins la porteria. Així s’arribariaal descans malgrat que els curiablanquers contasin fins ha tres ocasions clares per aumentar la diferencia.

Al minut 62 seria Bernat Roig que amb una vaselina macava el 2 a 0. Arribat el minut 83 tornava ser Tortella qui aumentava la diferencia. Finalment al minut 90 seria Cebrian que posava el definitiu 4- 0 al marcador.

Més que marascuda victória dels locals que s’han agut d’esperar fins la jornada 25 per a sumar els primers punts a sa teulera.