Crónica 1ª Reg: Consell 1-1 Binissalem B

El consell empata con el Binissalem B
El Consell empata con el Binissalem B

Alineacions:

Consell: Javi;Grau,Miquel T., Bernat, Durañona; Adu, Evarist, Pablo, Pedro; Mirò i Bauzá

També jugaren: López, F.García, Martí

Binissalem «B»: Sebas; Àngel, Tronxo, Ripoll, Rosselló; Fiti, Oliver; Lluís T.C., Víctor, Dols; Rubert

També jugaren: Doudouch.

Gols: 1-0.Min. 37 Adu. 2-0.Min 44.Víctor (p)

Àrbitre: Gaspar Bonnin assistit per Ramón Llabrés i Bernat Oliver

Amonestacions Consell: Martí, Javi, López, Grau . Miró amb doble amonestació. Binissalem «B»: Rosselló i Àngel.

Crònica del partit:

Necessitat de punts.Així es resumia la prèvia del derbi regional,on es presentaven amb nombroses baixes per afrontar aquest partit.Les ganes de sortir dels llocs perillosos provocà que el partit fóu disputat fins al darrer minut.Més actiu va començar el Consell que va gaudir de les millors ocasions de la primera part amb un Binissalem amb contades arribades.

Una falta treta per Miró obligar a Sebas a refusar però, el rebuig el va agafar un omnipresent Adu per avançar als locals.Quan tots es preparaven per anar al descans,en un contraatac conduit per Lluís T.C, es forçà un penal en presència de Dols que Víctor transformà,empatant així el partit.Una vegada començada la segona part,el Consell gaudí de les ocasions més clares per endur.se’n el partit però Sebas respongué magníficament davant la davantera local.Un contraatac conduït per Dols va acabar amb una passada de la mort de Víctor on Fiti envia la pilota fora en una de les poques ocasions visitants.

El Consell ho va seguir intentant, però el resultat ja no va variar.Repartiment de punts amb mal gust de boca pels locals

Isaac per Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.