Crónica Cadete: Manacor 11-0 Alcudia

Victoria contundente del Manacor en Na Capellera
Victoria contundente del Manacor en Na Capellera

Alineaciones:

Manacor: Leon , Ruiz , Darío , Escalas (Sastre, 40′) , Navarro , Andreu (Sansó, 55′) , Diego , Adrian (Estrany, 53′) , Febrer , Cabrer i Manu (Galmés, 40′).

Alcudia : Sans , Chanatabig , Àlvarez (Cifré, 40′) , Hernàndez (Cristian, 40′) , Garcia Martínez , Vera , Marcos , Morro , Aranda i Pinzelli (Brandàriz, 46′).

Àrbitre: Juan José Sarrió Fernàndez.

Gols : 1-0, MANU (3′). 2-0, ADRIAN (13′). 3-0, MANU (32′). 4-0, ADRIAN de penalt (34′). 5-0, ADRIAN de penalt (38′). 6-0, ADRIAN (52′). 7-0, FEBRER (63′). 8-0, SANSÓ (66′). 9-0, CABRER (70′). 10-0, FEBRER (71′). 11-0, FEBRER (74′).

Comentari:

Partit de costellada el que es va jugar dissabte a les 15 hores a Na Capellera. Un Alcúdia molt fluix i un Manacor poc motivat, varen estar a punt de convertir un partit de futbol amb una migdiada al sol. Així i tot els espectadors es varen poder entretenir amb 11 gols, i de tant en tant, alguna bona jugada del Manacor.

Cal destacar pel Manacor els 4 gols d’un efectiu Adrian i el «hat-trick» de Febrer als darrers minuts de partit, així com la bona segona part de’n Galmés que, jugant d’extrem, va regalar un parell de gols als seus companys. De l’Alcúdia poc a destacar, només desitjar que acabin la temporada dignament i poden sumar algun punt més al que tenen a la classificació.

La propera jornada el Manacor visita Son Ferrer, penúltim classificat però en una progressió evident, amb l’objectiu clar de sumar 3 punts i veure que fan els seus dos rivals directes, At. Balears i Cide, que juguen entre ells a l’Estadi

MJMB para Fútbol Balear

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.