Crónica 3ª Div: Montuiri 1-0 Ferreries

El trío arbitral con los equipos del encuentro
El trío arbitral con los equipos del encuentro

VICTORIA INJUSTA DEL MONTUIRI

Alineacions:

Montuiri: Lorente, Canyelles, Ordines, Alles, Perez, Villar, Soler(Brian), Campins(Noves), Marcos Soler(Zamorano), Bigas

Ferreries: Martí, Barber(Cousin), Ben-Hakin(David Segui), Enrich, Conedo, Perez, Bosch, Castro, Gutierrez, Alzina, Pulido(Salido)

Gols: 1-0 min.29 Bigas

Àrbitre: Pere Rotger Ramon asistit per Garcia Lozano i Morey Cámara Molt bona actuació, controlant a la perfecció el partit.

Targetes: Fullana i Villar per part del Montuiri. Barber, Castro, Alzina, Segui i Cousin per part del Ferreries.

Crònica:

Partit disputat al Camp de futbol «Es Revolt» de Montuiri, amb un centenar d’espectadors a les grades

Partit amb dues parts ben diferenciades i en les quals cada equip ha tengut una part de domini. Ha començat el Montuiri a la primera part mes ben plantat que els menorquins, amb el domini de la pilota . Però ha estat al minut 11 , en una jugada entre Alzina i Gutierrez qui ha posat per primera vegada el perill,pero el xut no ha vist porta.

Tres minuts mes tard Bigas creua l’esferic i surt fregant el pal, després d’aquesta ocasió el partit ha entrat a una dinàmica on hi havia moltes imprecisions a l’hora de jugar la pilota.

Al minut 25 el Ferreries ha hagut de realitzar un canvi per lesió de Ben-Hakin , cosa que ha fet que els menorquins reestructurassin tota la defensa. Una gran jugada de Marcos Soler que li ha posat una bona bolla a Bigas, perque aquest nomes Hagi necesitat empenyer la pilota per iaugurar el marcador.

A partir del gol, el Montuiri ha ha agafat el control del partit i ha dispost de diverses ocasions, totes elles per part de Bigas, autentic maldecap per a la defensa ferrerienca, pero cap d’elles ha servit per augmentar la ventatge montuirera.

A la repressa, Bigas ha tornat disposar d’una altre ocasió al primer minut, que el porter Martí ha aturat en dos temps.

I aqui s’ha acabat el partit per el Montuiri, ja que els visitants han avançat linies cercant l’empat i els locals nomes s’han defensat durant lo que quedava de segona part.

El Ferreries, ben conduits per Bosch ho han intentat de totes les maneres, pero la sort no estava de cara per a ells i veien com el temps anava pasant i el gol no arribava.

En els darrers cinc minuts han disposat de les dues ocasions mes clares per empatar el partit, amb dos xuts desde l’area petita que Castro i Bosch han enviat per damunt del travasser.

Al final els tres punts han quedat a terres mallorquines, amb un Ferreries que se mereixia mes, pero que no ha pogut ésser.

Cal destacar l’esportivitat mostrada per ambdos equips i la bona actuació del colegiat.

CORAMET Per Futbol Balear

Fotos Pepsila

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.