Alineacions

CDA LLubí- Tòfol, Huguet, David, Alex(Nadal), Dario, Biel Martí, Muli, Pep LLuis, Joan Florit, Biel Alomar, Bauzà

La Unión– Alfredo, Alberto,G Balaguer(Ramis), Salas, Vicamosa, Bruno, Canales(Bonilla), Rigo, Crespí(Ferragut), F Balaguer(Valero), Daniel

Àrbitre– Salvador Fornés Bover, asistit per LLabrés i Pons. Correcte actuació

Targetes– Alex, Biel Martí i Bauzà per part local. Alberto, Salas, Canals, Olivares, F Balaguer i Ferragut per part visitant

Gols– 0-1- Crespí, 1-1- Alex, 2-1- Biel Martí, 2-2- Ferragut, 2-3- Ferragut

Crònica

Injusta victòria de l’equip visitant a on un empat hauria estat el resultat mes just pels merits dels dos equips.

La primera part ha pasat sense història al municipal de Ses Comes de LLubí, ja que no hi ha hagut cap ocasió destacable per part de cap dels dos equips, cosa que feia preveure un partit dolent,lluny de la realitat, ja que la segona part ha estat ben moguda.

Als dos minuts una errada de la defensa llubinera ha estat aprofitada pels unionistes per establir el 0-1.

L’equip local s’ha espavilat i ha avançat les linies a la recerca del gol de l’empat, i a una jugada trenada l’arbitre ha deixat de pitar un clar penal a l’area visitant, però al minut 68, si que ha xiulat un mes que dubtós penal que ha fallat Alex ,pero que ha mracat al rebot.

Al minut 77 una errada dels defenses de La Unión , que han venut al porter, ha permés a Biel Martí remontar el marcador advers.

I quan el partit pareixia que estava decantada a favor dels llubiners ha vengut un penal tonto a favor dels visitants, transformat per Ferragut, que ha enganat totalment a Tòfol.

I ja en el temps de descompte, quan el partt pareixia que havia d’acabar amb empat, una altre greu errada del CDA ha permés a Ferragut establir el 2-3 amb el qual s’ha arribat al final del partit. Així i tot el llubí ha dispost d’una falta arran d’àrea per poder empatar ,pero el xut d’Huguet ha impactat a la barrera formada per La Unión.

En definitiva, els locals per dues setmanes consecutives acaben perdent el partit després de remontar un marcador advers, contra equips situats a la part alta de la taula clasificatòria, i els deixa amb poques opcions d’un posible ascens, mentre que La Unión segueix adalt i ben colocat per afrontar la segona volta amb posibilitats d’ascens.