Crónica Preferente: Felanitx 2-2 Murense

El Felanitx empata con el Murense
El Felanitx empata con el Murense

Alineacions

C.E. Felanitx:Martí, Toñito, Cladera, Tomeu Nadal, Carlos, Tomeu Vidal (Amer 20), Alcolea, Toni Nadal (Cristopher 78), Julià (Joan Obrador 87), Roca (Galmes 59) i Ferragut.

C.D. Murense: Barceló, Frank (Quesada 78), Mulet (Busquets 75), Femenies (Cladera 75), Sales, Mendoza, Ramon (Extremera 64), Font, Notario, Plaza i Capó.

Àrbitre: Manuel Olmos Hervas, ajudat per Gabriel Canaves, i Juan Forteza, bona actuació de tots 3.

Gols: 0-1 Sales, min 53 1-1 Julià min 57 2-1 Julià min 71 2-2 Cladera min 89

Comentari:

Bon partit el viscut avui horabaixa a nes Torrentó. El partit comença amb domini visitant que ha sortit més ficat a nel partit i disfrutava de bones ocasions que Martí i la defensa felanitxera s´encarregava de desbaratar. Així com pasaven els minuts el Felanitx anava agafant el domini des partit, posant setge a la porteria defensada per Barceló, la millor ocasió fou de Tomeu Nadal, que remata un corner i quan la pilota entrava a la porteria, la treu de damunt la retxa un defensor del Murer. Al descans s´arribava amb el marcador de 0-0, resultat just per lo succeit damunt la gespa de Es Torrentó, on hi hague una fase per cada equip.

Comença la segona part i agafa les riendes el C.E. Felanitx, pero una falta bombejada a damunt l´àrea local, indesició dels centrals que aprofita Sales, per posar el 0-1. El Felantix va tenir una forta reacció i rapidament troba l´empat mitjançant Julià que aprofita molt bé un rebuig del porter Barceló. Continuava el clar domini felanitxer, i així, Julià romp pel centre de la defensa i posa en aventatge al conjunt local.

A partir d´aquí el domini correspont al Murense, que a pesar de no crear massa perill, si que té la posesió de la pilota, encara que les ocasions continuen sent del conjunt local, on Cristopher té la més clara, quan es planta davant del porter, intenta dribarlo però aquest atura molt bé evitant la sentencia. Arriba el minut 89, corner favorable al Murer, el remat del davanter visitant pega al pal, però recolleix el rebot Cladera i posa les taules a nel marcador. L´àrbitre del partit va afegir 5 minuts més on el Felanitx va disposar encara de dues excepcionals ocasions, Cladera remata damunt l`àrea petita, però el seu remat surt al costat del pal de Barceló, i 1 minut després, Galmes, es troba totsol al segon pal de la porteria de Barcelo, li pega de primeres, i la pilota surt defora igual que les esperances del Felantix de guanyar el partit. Al final taules, objectivament creim que el Felanitx ha fet merits més que suficients per guanyar el partit, però una vegada més la diosa fortuna li dona l´esquena. El Felanitx i el Murer queden a una zona de ningú, lluny del descens, i no massa enfora de places de lligueta, però amb molts d´equips a superar.

Desde Es Torrrentó per futbol balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.