Crónica Cadete: Serverense 1-4 Manacor

El Serverense pierde con el Manacor
El Serverense pierde con el Manacor

SERVERENSE : Ortiz (Bojinca, 60′) , Planisi , Jones (Ramírez, 57′) , Galmés (Mora, 57′) , Cristian Pérez (Venteo, 41′) , Vives , Ballester , Crespo , Reus (Calzado, 41′) , Xavier Mayol i Alberto Pareja.

MANACOR : Leon , Galmés , Sastre , Escalas , Ruiz , Andreu (Cosme, 71′) , Darío , Adrian , Sansó , Febrer (Abel , 47′) i Manu (Diego, 57′).

ÀRBITRE : Alfredo Cordero Mandilego .

AMONESTACIONS : Vives (10′) i Ballester (37′) pel Serverense i Manu (18′) pel Manacor.

GOLS : 0-1 (11′) , passada d’Adrian entre els centrals i MANU marca de tir creuat. 0-2 (15′) , córner que Manu envia al segon pal i SASTRE remata de cap. 0-3 (40′) , gran jugada individual de Febrer, amb una passada genial cap a MANU que no perdona davant Ortiz. 1-3 (50′) , falta llunyana que XAVIER MAYOL llença a porteria, i marca amb la colaboració del porter Leon. 1-4 (56′) , contraatac del Manacor, Andreu cap a Adrian i aquest habilita a ABEL, que encara el porter i marca per baix.

COMENTARI:

Partit intens el que es va jugar ahir a Ses Eres de Son Servera, on el Manacor va ser superior i així ho reflexa el marcador final.

El Manacor va sortir molt concentrat al partit, ben situat al camp, controlant la pilota en tot moment. Adrian , Sansó i Manu , enllaçaven jugades amb facilitat i fruit d’això, als 15′ el marcador ja era de 0-2. El Serverense va intentar reaccionar, ámb més agresivitat, i va crear varies jugades de perill, una molt clara que Alberto va enviar per damunt el trevesser. Però al darrer minut d’aquesta 1a part, un Febrer fins aquell moment desaparegut, va fer una jugada increïble que Manu no va desaprofitar.

La 2a part va començar d’una altre manera. L’equip local va fer alguns canvis i va jugar més a l’atac, fet que va provocar moltes ocasions pels dos equips als primers minuts. Febrer i Manu pels manacorins, Alberto i Ballester pels serverins varen poder moure el marcador, pero va ser una jugada sense perill aparent, que va suposar el gol local. Pareixia que arribarien els nirvis, però el Manacor no es va deixar sorprendre, va tornar controlar el joc i Abel va sentenciar 6 minuts després.

Cal destacar el debut del jugador infantil Cosme, que va deixar una bona impresió els minuts que va estar dins el camp.

La propera jornada el Serverense visita el camp de Son Ferrer, un lloc propici per aconseguir la primera victòria a fora de la temporada. El Manacor rebrà la visita de l’Escolar, que vendrà ferit després de perdre al temps de descompte amb el Cide, i voldrà recuperar els punts perduts a casa.

MJM para fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.