ARENAL : Monleon , Caamaño (Cunha, 68′) , Jiménez , Luis Sastre , Escobar (Monge, 68′) , Guerrero , Facundo de Llano , Fallemann (Molinero , 68′) , Vaquer (Abel Garcia, 41′) , Càrdenas i Acevedo.

MANACOR : Leon , Estrany (Ruiz, 63′) , Mateu Sastre , Escalas , Galmés , Andreu (Navarro, 55′) , Darío (Diego, 62′) , Adrian , Sansó , Febrer (Cabrer, 58′) i Manu.

ÀRBITRE : Andrés Càdiz Guardiola .

AMONESTACIONS : Escobar (21′) i Luis Sastre (50′).

GOLS:

0-1 , (17′) , contraatac del Manacor, Manu habilita a SANSÓ i aquest supera Monleon, amb un tir potent ajustat al pal.

0-2 , (35′) , Manu fa una bona jugada individual i, davant el porter, assisteix a FEBRER perquè marqui a plaer.

0-3 , (36′) , passada d’Estrany cap a Febrer, aquest deixa passar la pilota i MANU supera la defensa per velocitat i no perdona davant Monleon.

0-4 , (60′) , passada llarga que Manu pentina amb el cap i CABRER, en la seva primera intervenció, fussila al porter.

0-5 , (61′) , córner que treu Sansó i ESCALAS marca amb el peu al primer pal.

COMENTARI:

Clara victòria del Manacor al Municipal de S’Arenal, davant un equip sense presió que va intentar jugar, però que es va veure superat des de l’inici.

El partit va començar amb molt de ritme i arribades dels dos equips. Estrany i Febrer varen enviar dos tirs al travesser i Manu va desaprofitar dues ocasions clares pel Manacor, mentres que Càrdenas va errar en un mà a mà amb Leon. El Manacor estava jugant millor amb el pas dels minuts i fruit d’això es va avançar en el marcador. S’Arenal va intentar reaccionar, però el Manacor va sentenciar el partit als darrers minuts de la 1a part amb dos gols més, amb Manu com a protagonista de casi totes les jugades d’atac.

A la 2a part s’Arenal va intentar reaccionar, però el Manacor estava ben organitzat en defensa i no permetia ocasions clares de gol. A més, sortia amb perill al contraatac, i en un minut, va marcar dos gols més que deixaven un contundent 0-5 final. Als darrers minuts, s’Arenal va tenir una ocasió clara per marcar el gol de l’honor, però Leon ho va impedir fent una bona aturada a Abel Garcia.

El Manacor va millorar el joc què havia mostrat els partits anteriors, i ara ho haurà de confirmar aquesta setmana a Son Servera, un camp molt complicat on s’hauran de posar la roba de feina per treure els 3 punts en joc. Per la seva part, s’Arenal rebrà el Son Ferrer, un rival assequible per olvidar les dues darreres derrotes.