Crónica Prebenjamín: Son Caliu 2-0 Sollerense

Son Caliu: Moises, Alexandro, Rafael, Adrian, Sergio, Angel, Antonio i Abel.

Sollerense: Alex, Raül, Sergi, Joan, Tomás, Dani, Carlos i Miquel.

També han jugat Marc, Toni, Benet i Pere.

Àrbitre: Moya Gomila, muy bien.

Gols: Els dos gols del Son Caliu obra den Marcos.

Comentari:

S’ha començat es partit un poc despistats i sorpresos per l’empenta del conjunt de Son Caliu, bastant mal classificat. No es conseguien fer jugades i sa defensa tenia molta de feina per treura sa pilota contundentment desde el darrera.

Fruit d’aquest domini inicial a una jugada de refusos dins s’area sollerica, Marcos a engaltat un xut per alt sorprenguent Alex. Minuts abans Tomás sol devant el porter Moises havia xutat contra el cos del porter, quan el més facil era fer el 0-1.

A partir del gol del Son Caliu, el partit ha estat un monoleg i si bé no s’ha jugaba tant bé com altres vegades, el domini era absolut. L’equip local no pasava del mitg del camp.

S’han creat infinitat d’ocasions, on han intervingut tots els jugador, inclós s’ha arribat a jugar amb domés un defensa, tres mitjos i tres davanters. S’ha xutat moltissim a porteria, s’han tret moltissims de «corners» però avui la pilota no volia entrar, encara que el nins no desesperaven i el seguien intentant una i altre vegada.

Quasi al darrer minut i volcats totalment a l’atac per intentar remontar es partit en una contra el Son Caliu xutava desviat però a la treta de porteria Sollerica,

Sergi ha tret però la mitja molt avançada a vist com Marcos s’anticipava a la recepció de la pilota i sól devant Pere, que no podia fer res, establia el definitiu dos a zero.

Injusta derrota tant per el joc, com per les ocasions, com per l’esforç de tot l’equip, però més no podien fer. Sa pilota no volia entrar.