Crónica Prebenjamín: Calvia 1-8 Sollerense

El Sollerense se impone al Calvia a domicilio
El Sollerense se impone al Calvia a domicilio

Alineacions:

Calviá: Jaume, Joan Martin, Garcia, Pau, Phoenix, Adriá, Jorge i Rubén.

Sollerense: Alex, Raül, Joan, Sergi, Tomas, Carlos, Dani i Miquel. També han jugat Padilla, Pere, Marc i Benet.

Árbitre: Antonio Siquier Serra.

Gols: Per el Calviá ha marcat Garcia i per el Sollerense, Carlos (3 gols), Tomas (2), Miquel (2) i Raül (1).

Comentaris:

Partit marcat una vegada més per la climatologia, día fred i nevad. Avui s’ha jugat a Calviá amb la gespa del terreny de joc blanca per la neu que ha caigut durant quasi bé tot el partit.

Aixi i tot els nins d’ambdos equips s’han sobreposat a la neu i al fred i han jugat un bon partit, tots dos a l’atac.

El Sollerense en tot moment s’ha imposat als calvianers demostrant el perque del lloc de privilegi que ocupen a la taula clasificatoria. Els de Sóller més forts fisicament i molt acostumats al fred i a la pluja, ja que han jugat algun partit més amb males condicions metereologiques, no han donat cap opció als calvianers, fent que el partit fos un monoleg solleric.

Aviat han arribat les ocasions i aviat el primer gol de Tomás a passada de Carlos que ha fet tota la jugada per després a porta buida cedir la pilota a Tomás que domés l’ha aguda d’empenyer. El mateix Tomás tornava a marcar de fort xut i de jugada individual.

També dos gols de Miquel un regatejant uns quants adversaris dins l’area de penal i afusellant al porter i el segon de fort xut per tota l’esquadra.

Carlos ha fet un partidas donant moltes passades i aprofitant les ocasions que se li presentaven per també marcar ell, aixi ha tornat aconseguir en el día d’avui un «hat-trick».

També marcava avui Raül fent el primer gol a la lliga, tot un merit ja que es un dels defenses de l’equip, juga de lateral i als darrers partits ja no domes es limite a defensar i també prova de pujar la banda, a una d’aquestes pujades ha donat una bona passada que ha acabat en gol i després en una altre incursió ha marcat el seu propi gol.

UD SOLLERENSE.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.