Crónica Preferente: Felanitx 1-1 Playas de Calvia

El Felanitx empata con el Playas de Calvia
El Felanitx empata con el Playas de Calvia
ALINEACIONS

C.E. FELANITX: MARTÍ, TOÑITO, CARLOS, AMER, CLADERA, ALCOLEA (JOAN OBRADOR 78), TOMEU VIDAL, GALMES, TONI NADAL (ROCA 75), JULIÀ (CRISTOPHER 83) i FERRAGUT.

PLATGES CALVIÀ: SIMÓN, MARROIG (AGUILÓ 45), OLIVARES, SANTI, CAPELLÀ (MARTINEZ 67), GIL, ARJONA (CUARTERO 78), TOÑITO, JIMENEZ, GARCIA i LADY.

ÀRBITRE: FERNANDO GIL VIVES, ajudat per GABRIEL CANAVES i JOSE ISERN SERRA, tots tres han tengut una bona actuació mostrant targetes grogues a Toñito, Alcolea, Julià i Amer per part del Felanitx.

Gols: Minut 35, Jimenez 0-1, Minut 50, Ferragut 1-1

Comentari:

Bon partit el viscut avui horabaixa a nes Torrentó, entre dos equips que estaven empatats a punts. El partit a començat amb domini altern, sense massa ocasions de gol, a destacar una falta treta per part del Platges de Calvià que molt bé enviava Martí a corner.

A n´aquest igualat primer temps el Platges aprofitava una de les poques que hi hagut, pasada a Jimenez dins l’àrea, i totsol davant Martí marca a plaer el 0-1.

S’arribava al descans amb victoria del Platges, en un partit on els dos equips es tenien molt de respecte i on l´empat a zero era el resultat més just.

La segona part comença de manera molt distinta, el Felanitx surt molt agresiu i fent un forta presió i cercant la porteria defensada per Simón. El primer avís es de Julià un xut llunyà, que rebutja Simón, la pilota pega al pal de la porteria del Platges i sen va a corner. Fruit d´aquest corner arriba el gol de l´empat, treu el corner Tomeu Vidal, el rebuig cau a Ferragut, que posa les taules a nel marcador. El domini continuava, romp per l´esquerra el Felanitx, pasada enmig, i Tomeu Galmes totsol amb tot a favor, li pega malament a la pilota quan ja es cantava el segon gol del Felanitx. Minuts més tard es Toni Nadal qui la té, li cau la pilota dins l´area, i el seu xut fort, sec i abaix, l´atura molt bé Simón. El Platges de Calvià es defensava i cercava la contra, i va tenir la seva millor ocasió amb un d´aquets contracops, quan una centrada de la part dreta, remata Jimenez al pal de la porteria de Martí. El Felanitx ha tengut el domini clar fins aprop del minut 25, que hem pasat amb un domini més altern. Cap dels dos conjunts es conformava amb l´empat, però el que donava més sensació de perill era el Felanitx, que té la seva gran ocasió en els minuts finals, quan el porter Simón deixa la pilota morta a Roca, que amb l´intenció de picarla damunt el porter li torna enviar a les mans. Al final del partit, taules, Platges de Calvià i Felanitx ha deixat una bona sensació e imatge a nes Torrentó en un partit que haves pogut passar qualsevol cosa.

Desde Es Torrentó per Futbol Balear

Fotos Toni Solleric


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.