PARTIT DE FÚTBOL 3ª DIVISIÓ CAMPOS- FERRERIES A FAVOR DE LA PROMOCIÓ DE LA DONACIÓ DE SANG

Foto de ambos equipos con la gorra roja
Foto de ambos equipos con la gorra roja

L’ Associació de Donants de Sang de Mallorca I EL Club Esportiu Campos, van col•laborar a les passades col•lectes del municipi de Campos, en les que el Club Esportiu Campos va obsequiar a tots els donants que es van apropar a donar sang amb un carnet de soci del club per lo que queda de temporada. En total es van repartir un total de 100 carmets de soci del club esportiu vermellón.

Aquest diumenge a les 15:30 i amb aquest motiu, el camp de l’ equip de 3ª divisió, Campos, s’ ha vestir de vermell vestirà en favor de la promoció de la donació de sang. A l’ acte ha asssitit el President de l’ Associació dels Donants de Sang de Mallorca, Llorenç Vallori i els jugadors i àrbitres així com tota l’ afició i els directius de l’ equip del Campos s’ han posat amb una gorra dels Donants de Sang per donar el seu suport a l’ associació.

D’ aquesta manera el partit, que ha acabat amb empates, ha estat una vegada més una mostra de suport del fútbol balear per la causa de la promoció de la donació de sang.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.