Hostal Nadal 4-2 E. Martin A Boreal

El Hostal Nadal consigue otra victoria en casa.
El Hostal Nadal consigue otra victoria en casa.

Aliniacio: Market, Lluis, Andreu, Jandro, Chapas,

Tambe jugaren: Fonta, Lorente, Jordi, Oli, Victor

Gols: chapas(2), lluis, jandro

Comentari:

Partit disputat a les 5 de l’horabaixa a pavello municipal de son angelats.

partit molt igualat on es varen veure les cares dos equips de nivell mitj alt de la categoria va ser un encontre molt igualat amb anades i vingudes de porteria a porteria amb continuus tirs a porteria fins que l’equip visitant foradà a falta de 6 minuts pel descans la porteria de market.al descans el resultat era de 0 a 1.

A la represa els jugadors de Miquel nadal sortiren enchufats i gracies a la pressio exercida aconseguiran marcar l’empat la jugada clau del partit fou la lesio del porter visitant ja que va permetre a l’equip solleric assolir el 4 a 2 definitiu ja que el seu porter ho aturava tot,el va substituir un jugador de camp.amb el 4 a 2 l’equip solleric es dedicar a jugar amb relax el que restava de partit tocant i movent la pilota,cosa que sel’s hi dona be.l’hostal nadal segueix com a lider de la categoria amb un partit menys que s’hort den guixa,que esta empatat a punts amb l’hostal nadal

Marc Martinez para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.