Crónica Preferente: Margaritense 0-1 Felanitx

El Felanitx suma tres puntos en Santa Margarita
El Felanitx suma tres puntos en Santa Margarita

Margaritense: Sacos, Adri (T.Font), Bisquerra (Pujadas), Soler (José Miguel), Brahim, Miki, Emilio, Socias, Joaquin (Tià Bauçà), Pier, Roig

Felanitx: Xim, Carlos, T.Nadal (Simó), Amer, Toñito, Alcolea, T.Vidal, Galmés (Cladera), Roca (Martí), Julià (Cañas), Ferragut

Àrbitre:José Dieguez Juliá. Bien

Targetes: Mostrà grogues al local Brahim i als visitants Carlos, Simó, Alcolea i Vidal. Expulsà al minut 56 el porter Xim.

Gols: 0-1, min 53-. Roca

Comentari:

El Felanitx se n’ha duit els 3 punts del municipal de Sta. Margalida al guanyar per la minima a un margalida que va fer merits per empatar, però que no va sebre com aprofitar la ventaja de jugar amb un home menys.

La primera part, un ordenat Felanitx va fermà al conjunt local i els va desquiciar, sense ells crear massa perill, però si impresicions al conjunt local.

La segona part ve marcada per 2 accions clau. El gol de Roca aprofitant una greu errada defensiva del MArgalidà i l’expulsió de Xim per tocar amb la mà la pilota dafora de s’àrea. La primera posà amb avantatja als visitants i la segona el Margalidà no la va sebre aprofitar per remontar el partit.

M.Pérez para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.