Crónica Infantil 2ª Reg: Cardassar 3-2 Bto. R. Llull

El colegiado con los capitanes del partido
El colegiado con los capitanes del partido

ALINEACIONS:

C.D. CARDASSAR: Jordi Martinez, Sebastia Raya, Jeroni Puigros, Antoni Adrover, Leo M. Medina, Antoni Canaves, Lluis Alzamora, Rafel Genovart, Ramiro Leal, Bernat Rossello, Joan Caldentey.

També jugaren: Marc Cerdà, Marc Adrover, Enry L Mosquera.

BEATO R. LLULL: Jose Quetglas, Santiago M, Juan E, Sebastia Bover, Ramon Alejo, David Valencia, Josep Sanchez, Biel Llobera, Juan Rotger, Monserrat Vallori, Francesc jorda

També jugaren: Alejandro Mora, Juan Gonzalez, Francisco jimenez, Alberto Galvez, Guillem Pons.

ARBITRE: Miquel Ballester Morey (bien)

Amonestacions: Juan Jose i David Valencia (Beato) Totes dues per protestar.

GOLS: Juan Caldentey 2, Jeroni Puigros 1.Cardassar Ramon Alejo 1, Juan Rotger 1. Beato

COMENTARI:

Partit disputat al camp municipal des Moleter de Sant Llorenç des Cardassar entre el C.D. Cardassar i el Beato Ramon Llull. Emocionant partit el que s’ha viscut avui a Sant Llorenç, on el partit s’ha resolt en el darrer minut a favor del Cardassar.

La primera part ha estat dominada pel Beato, un equip que en tot moment volia jugar la pilota, ha estat una primera part amb no massa ocasions per cap dels dos equips. Al Cardassar en el minut 10 l’hi han anulat un gol correctament per falta al porter, i en el minut 34 el Beato ha aprofitat una badada del defensa local i ha aconseguit el primer gol en el seu marcador.

A la segona part el Cardassar ha sortit amb moltes ganes de remuntar el partit però en el minut 40, el Beato en un contratac ha aconseguit marcar el seu segon gol, a part d’això, el Cardassar no ha baixat els braços i en el minut 55 ha marcat el seu primer gol després d’una bona jugada per la banda. L’equip local ha seguit pitjant i després d’una centrada, han marcat amb una rematada de cap en el minut 64. Després de l’empat els dos equips han tengut un parell d’ocasions però sobretot el Cardassar, que en el temps afegit, ha aconseguit el gol de la victòria i els tres punts.

Toni Soler, per FÚTBOL BALEAR


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.