Tomás Bravo, passat Espanyolista

Tomás Bravo con el Español
Tomás Bravo con el Español

Aquesta setmana hem sabut que el jugador Pre-benjami del Sollerense, Tomás Bravo, té passat espanyolista. Tot ha estat casualitat, ja que es nin mai havia fet referència en aquest fet. Es un nin molt modest que entrena molt bé, es comporta bé i es du bé amb tots es companys. Així que ens hem hagut d’asebentar de que ha format part dels més petits del RCE Espanyol de Barcelona, mitjançant unes fotografies que apareixen a la pàgina facebook del seu pare.

En aquestes fotos es pot veura en Tomás, vestit amb la roba d’entrenament de l’Espanyol i entrenant juntament amb altres jugadors a la ciutat esportiva que té el club a Sant Adriá (Barcelona).

UD SOLLERENSE.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.