Crónica Alevín 1ª Reg: Penya Arrabal 2-0 Sollerense

El Sollerense pierde con la Penya
El Sollerense pierde con la Penya

Alineació Penya Arrabal: Pocoví, Alberto, Dylan, Suasi, Trobat, Jordi, Gori, Prats, Suau, Matas, Oliver. Banqueta: Molina, Mulet i Pau. Entrenador Flexas Sampedro

Alineació Sollerense: Salva, Damià, Frau, Ensenyat, Martín, Dols, Pons, Sergi, Morell, Tovar, Yeste. Banqueta: Pérez, Ramon i Frontera. Entrenador: Brugos Lladó

Arbitre: Varon Aceitón (regular actuació)

Comentari:

Bo i entretingut partit el que s’ha disputat a les instalacions de C’an Valero, la Penya tenia l’obligació de guanyar si no volia despenjar-se del cap de la classificació i així ho va fer. El partit començà amb clar domini local i ja a la primera jugada estavallaven la pilota al travasser després una serie d’ocasions que entre la defensa sollerica i el porter Salva les desbarataren, però a poc a poc els visitants s’anaven llevant la pressió de damunt i començaven a crear bones ocasions i jugades trenades. Una de les ocasions més clares arribà al minut 12 quan en Morell intentà, davant la sortida del porter local Pocoví, ficar la pilota per damunt ell, però la pilota sortí a fora, els de C’an Valero al minut següent respongueren amb una clarísima ocasió que en Salva desvià amb molt de problemes. L’ocasió més clara de la Penya arribà quan amb un clar fora de joc n’Oliver agafa la pilota al centre del camp i encara a Salva però el seu tir surt desviat de la porteria. Clar error arbitral que tot i reconeixer-ho i demanar disculpes a la banqueta visitant s’hauria d’haver vist que hagués passat si la jugada acaba amb gol.

A la segona part el partit va seguir amb la mateixa tónica. Al minut 4 la Penya estavella una pilota al pal i en Molina i en Prats tenen una serie d’ocasions que no acaben amb gol. Però de nou el Sollerense està apunt de marcar quan n’Andrés pasa de cap a n’en Tovar però s’anticipa molt be la defensa del Penya quan està a piunt de marcar desviant la pilota a corner, de nou una contra del Sollerense que en Frontera no pot culminar davant la sortida del porter Pocoví.

Faltant 9 minuts arribà el gol local aprofitant en Mulet una pilota solta dins l’àrea sollerica. 1 minut més tar en Pérez jugador solleric es fa un fort cop al cap i el Sollerense quedà amb 10 jugadors, lo que aprofità la Penya faltant 5 minuts per en Molina fer el 2º gol a la sortida d’un corner, aquesta serie de desgracies no deixaren reaccionà al Sollerense i s’arribà a la fi del partit.

Cas Catleret para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.