Crónica Alevín 1ª Reg: Sollerense 2-3 La Salle

Sollerense: Ramon, Damià, Ensenyat, Pep Tofol, Aitor, Sergi, Joan Carles, Yeste, Andrés, Jaume i Joan Frau.

Banqueta Lluc, Salvador i Toni. Entrenador: Xus Brugos

La Salle: Luis, Guerrero, Alberto, Carlos, Ruiz, Jaume, Maswell, Javier, Urquizas, Sanchez i Sergio.

Banqueta: De La Fuente, García, Salva, Edward i Alvaro.

Entrenador: No presentan

Disputat encontre el que es va jugar a C’an Maiol dissabte 28 de Novembre. La Salle venia d’empatar amb els liders de la categoria i aixó els hi va donar molta moral per afrontar el partit contra els sollerics, així el seu nou fitxatge Maswell al primer minut de partit marcava el 0-1 després de superar per alt la mala sortida del porter Ramon. Els sollerics tot i quedat tocats intentaren possar tot el que podiem per empatar el partit i La Salle no aconseguia sortir del sau camp, n’Andrés no arribà per poc a una falta treta ràpida per en Jaume i n’Aitor rematava fora una treta de corner, però de nou una jugada al minut 10 en contraatac d’en Maswell que pasa a n’en Jaume i aquest supera, de nou, per alt al porter Ramon. De nou la mateixa tónica amb els sollerics pitjant e intentant remontar i va esser n’Andrés que al minut 14 acurçava distancies després de driblar i rematar amb l’esquerra a porteria. Els sollerics es creixeren i 6 minuts més tard en Yeste marcava i empatava el partit.

S’arribà al descans amb aquest marcador emocionant i es preveia una segona part igual. Els primers minuts els palmesans dominaren el partit però al minut 7 n’Andrés rematà un corner que un defensa palmesà treu de davall la linea de gol, 10 minuts més tard es repeteix l’historia i de nou n’Andrés torna a rematar un corner i de nou un altre defensa treu la pilota de damunt la linea de gol, 2 minuts més tard era La Salle que donava un avis estavellant la pilota a la fusta i quan tan sols faltaven 5 minuts un error en defensa l’aprofita en Maswell per possar el definitiu 2-3.

En resum partit molt emocionant que pogueren voure aquest dissabte i a on el public s’ho passa de lo més be.