Crónica Preferente: Felanitx 1-1 Serverense

El Felanitx empata con el Serverense

ALINEACIONS

C.E. FELANITX: XIM, CAÑAS, AMER, CARLOS, TOÑITO, TOMEU VIDAL, ALCOLEA, ROCA, FERRAGUT (SERGIO 88), TONI NADAL I CRISTOPHER.

C.D. SERVERENSE: BIEL, SANTI (ROIG 52), FRAN, KANKE, NACHO, HECTOR, NANDO, MARTINEZ, GALMES (CALVO 81), ISMA (OSCAR 59) I RODRIGO (ALVARO 59).

ÀRBITRE: MARCOS GARCIA DEL SOL, Ajudat per DAVID TRUJILLO RUIZ i IVAN CRUZ ROMERO, regular actuació, va amonestar Toñito, i amb dues ocasions a Pedro Alcolea, per part del Felantix i a Nacho, Martinez, i Oscar per part del Serverense.

Gols: 1-0 Min 26, Tomeu Vidal, 1-1 Min 65 Kanke

Comentari:

Felanitx i Serverense arriben al partit amb baixes importants pels dos costats, Sergio, Pablo i Victor no poren estar per part del Serverense per sanció, per part del Felanitx les baixes ja coneguda de J.J. Simó i Carlos Villar, se suma les de Tomeu Nadal, Tomeu Galmes i Julià Maimó, per acumulació d´amonestacions.

El partit comença amb molt de centrocampisme sense clares ocasions per part de cap dels dos equips, això si el Serverense donava més sensació de perill que robava molt bé en el centre del camp i cercava contracops ràpids, però en el minut 26, falta farovable a nel Felanitx, penjada a l’àrea, Kanke es penja damunt Tomeu Vidal i el Sr. Garcia, no dubte en pitar penal, que el propi Tomeu Vidal transforma en el 1-0. A partir d´aquí es tranquilitza el Felanitx i agafa el domini del centre del camp. Minuts més tard, errada del porter Biel, la pilota cau als peus de Tomeu Vidal, porter enterra fora de la porteria, tot a favor per Tomeu Vidal per fer el 2-0, però el defensa Kanke la rebutja , el rebot li pega a les mans quan es colava dins la porteria, però el Sr Garcia del Sol no assenyala el 2n penal a favor del Felanitx, era un penal molt clar amb la conseqüent expulsió de Kanke. Sense més novetats s´arriba al descans del partit amb victoria per part del Felanitx.

Comença el segon temps, i el Serverense, avisa, pilota en profundidad pel davanter Galmes, que la pica per baix davant la sortida de Xim, però Cañas, la treu de damunt la línea de gol quan ja es cantava el gol de l´empat a la graderia, fou la millor ocasió de un rocos Serverense. Arriba el minut 57, i el Felanitx es queda amb 10 jugadors, Alcolea rep la segona targeta groga. El Serverense estira linees i cerca el gol de l´empat, amb molta empenta, però sense obtenir grans ocasions. Arriba el minut 65, pilota dins l´àrea amb varis rebots, la pilota pega en el cos de Pedro Amer, i l´àrbitre pita penal que s´encarrega de transformar Kanke amb el gol de l´empat. Quedaven 25 minuts, resultat d’empat a 1, i el Felanitx amb 10, el partit havia canviat de color, lo que fa uns minuts semblava tot de color blanc, ara pasava a ser de color vermell.

El domini d´aquí al final del partit fou sempre del Serverense, i les 2 ocasions pel Felanitx, a pilota aturada. Falta que treu ràpida Tomeu Vidal cap a Ferragut, arriba a línea de fons, pasada de la mort cap a Cristopher, amb tot a favor per marcar, atura Biel enviant a corner, i a falta de 10 minuts per acabar falta lateral a favor del Felanitx, la treu amb potencia Tomeu Vidal, rebutja la defensa del Serverense, la pilota queda morta a l´àrea petita, però els dos davanters del Felanitx s´estorben quan es tornava a cantar el gol a nes Torrentó.

D´aquesta manera s´arriba al final a nes Torrentó, dos equips que han donat una sensació de una bona fortaleza defensiva, tot el perill ha arribat a pilota aturada. El Felanitx es quedara a mitja taula, més aprop de la lligueta que del descens, i el Serevense continuara a la zona alta de la clasificació.