Crónica 1ª Reg: Llubí 7-3 Pilares la Soledad

CDA LLubí- LLorenç(Morales), Miquel Guardiola(Miquel Florit), Bauçà, Biel Martí(Tomeu Alomar), Mateu Alorda, Alex(Dario), Figuerola, Rissos(Socias), Muli, Pep LLuis, Biel Alomar

Pilares Soledad– Molina, Fiol, Pilares(Martin), Alejandro, Mohamed, Piza(Cortes), Toni Fiol, Perez, Blanco, Campuzano, Bestard

Arbitre– Sr Haro Rodriguez, auxiliat per Prats Marti i Villalonga de Arriba. Bona actuació

Targetes– Alex i Bauçà del CDA LLubí i Mohamed i doble a Blanco per part del Pilares La Soledad

Gols– 1-0, Pep LLuis, min 1, 2-0, Alex, min 9, 3-0, Pep LLuis, min11, 4-0, Rissos, min 22, 5-0, Jaume Socias, min 51, 6-0,Pep LLuis,60, 6-1, Mohamed, min 68, 7-1, Figuerola, min 72, 7-2,Mohamed, min 75, 7-3,Mohamed, min 88

Cronica:

Bon partit de futbol el vist avui capvespre a LLubí, amb una gran diferencia entre els dos equips,ja que la golejada hagues pogut ser molt mes grossa.

Al primer minut l’inspirat Pep LLuis ha obert el marcador , al finalitzar un contraatac entre Alex i Bauçà.

L’equip local no ha deixat d’atacar la porteria defensada per Molina,mentre que el Pilares feia lo que podia per aturar els avanços llubiners.

Al minut 9 una falta xutada per Alex casi desde el mig del camp, ha acabat al fons de les xarxes amb una gran badada del porter.

Dos minuts despres una rematada de Rissos, que el porter ha rebutjat la pilota i ha quedat morta a linea de gol, i en Pep LLuis molt atent nomes ha hagut d’empenyer la pilota per establir el 3-0.

Al minut 22 el golejador local Rissos establia el 4-0 amb un potent xut, al qual el porter no ha pogut fer res.

I aixi s’ha arribat al descans. Els jugadors locals han afluixat el gas i els visitants no han entrat gens en joc, durant aquests darrers vint minuts.

A 5 minuts de la represa Socias aconseguia el seu primer gol de la temporada gracies a una pasada de gol de Dario Cougil i 10 minuts despres Pep LLuis feia el tercer gol de la seva compte particular amb una altre asistencia de Dario Cougil.

I quan pareixia que hi hauria una gran golejada, els llubiners s’han relaxat del tot i els palmesans han aprofitat per marcar els seus gols, el primer d’ells a traves d’un mà a mà amb el porter que ha resolt molt be Mohamed.

Una pasada en llarg de Mateu Alorda a Figuerola ha servit per marcar el setè gol local.I al darrer quart d’hora i amb un jugador menys el Pilares ha fet dos grans gols que han arrodonit l’abultat marcador.

El CDA pareix que confirma que esta en un bon estat i l’equip palmesà pareix que sofrirà per mantenir la categoria.