Crónica Juv. 2ª Reg: Llubí 0-1 Son Oliva B

El At. Llubi pierde en casa con el Son Oliva B
El At. Llubi pierde en casa con el Son Oliva B

Alineacions.

CDA LLubí: Rotger, Sampol, Florit, Ramis(LLabrés), Nadal, Cladera(Joan Serra), Planas, Alomar(Miquel Torrens), Toni Serra, Medina, Munar

UD Son Oliva: Riera, Jaume, Sanchez, Bonet, Gaya(Ramirez), Portal, Garcia(Corzo), Vicens, Tur, Suau(Lopez), Vico(Clement).

Arbitre: Sr Font Fernandez- Correcte actuació

Targetes: Sampol per part de l’equip local i Sanchez, Lopez i Ramirez per part visitant

Gol: 0-1, Clement ,min 85

Cronica:

Resultat totalment injust . L’equip visitant s’en duu els tres punts, encara que havia merescut sortir golejat de la seva visita a LLubí,pero el futbol a vegades demostra que no sempre se fa justicia i guanya els punts qui no se les mereix.

A la primera part l’equip llubiner ha sortit molt ben plantat hi ha disposat de nombroses ocasions per obrir el marcador,pero la falta d’encert rematador i la bona actuacio del porter visitant han desbaratat la posibilitat de anarsen al descans amb el partit ja resolt. Els visitants ni tan sols ha trepitjat l’area local en tota la primera part.

Ja a la segona part els llubiners han sortit mes espessos, i el joc seguia sent de domini local, encara que no ha tengut gaires ocasions clares, el Son Oliva s’ha estirat un poc,pero així i tot no arribava amb perill a la porteria del CDA.

Al minut 38 d’aquesta segona meitat s’ha produit la nota negativa del encontre, arrel d’una dura entrada del jugador Lopez , s’ha format una petita tangana al mig del camp, un espectador visitant ha botat al camp amb intenció de posar pau a la seva manera. Espectadors locals l’han convidat ha sortir del terreny de joc, i la polemica ha seguit a les grades, on un seguidor del Son Oliva ha amollat aquesta amenaça-» Si no tuviera a mi hijo en las manos te iba a rajar». Fa dues setmanes a Felanitx un seguidor del Son Oliva ja va amenaçar en treure una pistola, haurem d’estar alerta perque hi pot haver una desgracia.

Tres minuts mes tard i a la primera vegada que el Son Oliva ha arribat a porta, hanfet el seu gol, despres d’una bona jugada dels seus davanters, Clement avançava als seus.

I encara dos minuts despres han tengut una altre bona ocasio per sentenciar el partit ,pero la bolla ha sortit per damunt del travesser.

CORAMET

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.