Crónica 1ª Reg: SP. Sant Marçal 1-0 Binissalem B

El Sant Marçal se impone al Binissalem B
El Sant Marçal se impone al Binissalem B

Alineacions:

SP. Sanr Marçal: Marc; Dani, Héctor, Salamanca, Crespí, Frontera, Perelló, Ballester, Vila, Mir, Seguí

També jugaren: Roca, Vaquer, Puig, Siquier

Binissalem «B»: Sebas; Moyà, Nene, Villalonga, Ripoll; Víctor, Fiti, Daviu, Lluís T.C., Dols; Rubert

També jugaren: Àngel, José, Andoni, Coll

Gols: 1-0 Min. 35 Vila

Amonestats: SP. Sant Marçal: Ballester, Vila, Marc, Siquier. Binissalem «B»: Nene, Ripoll, José, Moyà i doble amonestació per Villalonga.

Àrbitre: Gaspar Bonnín Cifre Assistit per Bernat Oliver i Toni Prats

Crònica:

Encontre iniciat amb un minut de silenci per la defunció d’un familiar del jugador local Vaquer. De part del C. E. Binissalem, li volem fer arribar el nostre màxim condol. Pel que fa al partit, els visitants, començaren atacant i prest provocaren dues ocasions de gol de Lluís T.C. que van marxar fora. Els locals, s’espavilaren i enfrontaren el partit de tu a tu forçant un joc espès que només es podia rompre amb una jugada aïllada. I així va ser. Dani va treure una falta que agafà l’esquena als visitants i Vila, lliure de marca, amb un bonic i precís cop de cap marcà l’únic gol del partit que significaria la victòria local.

La segona part es va embrutar molt, la qual cosa perjudicà l’equip visitant que ho intentava més però amb poca claredat. Així i tot, Vila, en dues ocasions, va estar a punt de sentenciar el partit pels locals però el marcador no es va tornar a moure. D’aquesta manera, l’Sporting guanyà 3 punts a un rival directe que li permet alenar momentàniament.

Isaac del Bini «B» para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.