Crónica Preferente: Felanitx 1-2 Pla de Na Tesa

El trío arbitral con los capitanes del partido
El trío arbitral con los capitanes del partido

Alineacions:

C.E. Felanitx: Xim, Toñito, Amer, Tomeu Nadal, Cladera (Galmes 78), Alcolea, Roca, Ferragut, Julià, Toni Nadal i Cristopher.

Pla Na Tesa: Cases, Guirro, Lopez (Busquets 45), Vaquer (Miralles 68), Mirchev, Sastre, Noguera (Carrasco 45) (Samu 60), Raul Vadillo, Carrasco, Loreiro, Gerard, i Magno.

Àrbitre: Moises Martinez, ajudats per Frank Winkler, i Ortiz. Bona actuació de la tripleta arbitral, la seva unica errada fou, la no expulsió del jugador Magno, per una agresió a Tomeu Nadal durant la primera part.

Tarjetas: Amonestaren per part del Felanitx a Pedro Amer, Julià Maimó, Cladera, Alcolea, Toni Bennassar i Ferragut en dues ocasions, per part del Pla Na Tesa, a Guirro, Loreiro, Carrasco, Lopez, Busquets.

Gols: 1-0 min 28 Toni Nadal, 1-1 Gerard min 46 1-2 Raul Vadillo min 50.

Comentari:

Fantàstica entrada a nes Torrentó, sobretot degut a que després del partit hi hauria la presentació de totes les plantilles del C.E. Felanitx. El Felanitx que venia de guanyar els seus dos darrers partits, rebia el coer Pla Na Tesa, que ben haviat avisaria enviant una pilota al traveser. Raul Vadillo el millor amb molta diferencia dels visitants fou el que enviar aquesta pilota al traveser ens els primers minuts de partit.

A partit d´aquí monòleg del Felanitx, que disfrutaria de una ocasió darrera l´altre, mentres el porter visitant es convertia en protagonista. Fins que arriba el minut 28, jugada de Julià Maimó pasada enmig i Toni Nadal de cap posa l´1-0 al marcador, peró l´assetjament a la porteria del Pla Na Tesa continuava, i el Felanitx continuava desperdiciant la posibilitat d´anarsen al descans amb una aventatge escandalos. Cristopher en dues ocasions, Ferragut en dues ocasions més, Toni Nadal amb dues ocasions més, Julià Maimó…….tengueren les seves posibilitats de posar més diferència al marcador però no acoseguiren perforar sa porteria de Cases.Cal destacar una de clarisima, on es presentaren 4 jugadors del Felanitx sols davant del porter i no encertaren a macar. Arriba al descans un molt bon Felanitx guanya per 1-0. Feia molts de temps, que no es veien tantes ocasions a nes Torrentó amb 45 minuts.

Comença el 2n Temps, falta penjada a l´àrea no rebutja Alcolea, la pilota cau a Gerard, que afusella a Xim. Tres minuts després falta favorable al Pla Na Tesa, que Raul Vadillo, l´envia a l´escaire, fou un autèntic golaç. El Pla Na Tesa havia donat la volta al marcador amb 5 minuts, després del calvari que havia pasat el primer temps. El Felanitx continua amb el domini, però amb molt més nervis e impresicions. El joc no era tant brillant com la primera part, però així i tot continuava tenguent les seves oportunitats el conjunt des Torrentó. Pedro Amer recolleix un rebot dins l´àrea però no aconsegueix rematar, Roca tira un xut creuat que surt per poc, Julià Maimó de fort xut, fa lluir al porter visitant, Cristopher remata però Cases salvava per enèsima vegada, moltes ocasions pel conjunt local, que no s´aprofitaren, i feren que el partit acabas amb el resultat de Felanitx 1 Pla Na Tesa 2. El C.E. Felanitx sa situa en quinzena posició a 5 punts de la lligueta de ascens i a 5 punts del descens, mentrestant el Pla Na Tesa continuara coer amb 8 punts, empatat amb el S´Horta.

Desde es Torrento para Fútbol Balear

Fotos Pepsila


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.