Crónica 3ª Reg: Santa Maria 2-1 Son Macia

El Son Maciá pierde con el Santa Maria
El Son Maciá pierde con el Santa Maria

Santa Maria at.: Lozano, Jimenez, Torrens, Pastor, Llorente, Isern (Garcia), La Puente, Mut, Miguel (Amer), Vallespir, Cozar (Rajo).

Son Macia: Suro, Sitges, Mascaro, Antonio, Forqueta, Tomeu «negre», Fullana (Mateu), Damia (Miquel), Sureda, Mola, Benus.

Gols: 0-1 Fullana, 1-1 Jimenez, 2-1 Pastor

Arbitre: Ruben Guzman Ruiz. Correcte.

Targetes: Mostra targetes grogues als locals: Vallespir, Jimenez i Garrcia. Visitans: Antonio i Mascaro.

Comentari:

Partit dificil de jugar per el vent i la pluja. La primera part va se de domini macianer, encara que amb no moltes ocacions. En el minut 22, Fullana a una treta de corner marca el primer gol. Despres del gol poc joc i poques oportunitats fins el darrer minut que el Santa Maria amb jugada per la banda esquerra empata el partit. Va ser un cop dur per el Son Macia, pero encara ho va ser mes quant en el primer minut de la segona els santa mariers en una treta de falta marcaren el segon. Els visitans necesitaren molts minuts per refer-se i plantar cara als locals. Aixi i tot el marcador ja no es va moure i el Santa Maria at. va sumar tres punts mes sensa fer gaira cosa. Continua de lider ja que ha guanyat tots els partits. El Son Macia intentara sumar a ca seva el dissapte a les 15.30 contra el Vilafranca. Sensa dupte un partit en el que s’esperen molts de seguidors, tant macianers com de la vila. Esperem que s’hi vegui un bon espectacle.

MP para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.