S’Arracó: Pujol, Salom, Forteza, Bonet, Porcel, Lopez(Aguirre), Castillo, Gonzalez(Vargas), Calafell(Camacho), Santos, Saez(Ensenyat)

CDA LLubí: Tòfol, Guardiola, Huguet, Martinez, Bauzà, Pons(Dario), Alorda, Rissos(Biel Alomar), Figuerola, Alex(Miquel Florit), Pep LLuis

Arbitre: Gordo Martinez, ajudat per Ferrer Nonell i Sanchez Armijo. Fluixa actuació del trio arbitral.

Targetes: Castillo, Porcel i Salom del S’Arracó. Pons, Rissos, Pep LLuis, Alorda, Huguet, Bauzà i Martinez per part del CDA LLubí.

Gols: 1-0, minut 1 Santos; 1-1,minut 50, Alex; 2-1,minut 61 Santos; 2-2,minut 66 Dario Gougil.

Incidencies: Bona entrada per presenciar aquest partit entre el lìder S’Arracó i el recent pujat el CDA LLubí al municipal de S’Arracó.

Crònica:

Ha començat molt favorable el partit per a l’equip local ja que al primer minut després de xutar una falta , s’han posat per davant del marcador. Santos ha aprofitat una errada de Tòfol per establir el 1-0.

Amb el marcador favorable l’equip local ha jugat mes plaer durant aquesta primera part però sense crear massa ocasions de gol.

Als visitants les costava entrar dins el partit i anaven a remolc del contrari i amb aquesta dinàmica s’ha arribat al final de la primera part.

Ja a la segona part el CDA ha sortit mes enxufat creant desde el principi perill a l’area local. Una gran internada del jove Guardiola, que ha estat placat estil rugby, ha estat xiulat el penal que ha materialitzat Alex, que d’aquesta manera rompia una mala ratxa personal davant el gol.

El S’Arracó s’ha espavilat i no ha abaixat els braços, el partit s’ha convertit amb un bon espectacle que feia les delicies del públic.

Arrel d’una bona combinació per banda esquerra una pilota penjada a l’area local, i amb un posible fora de joc, Santos establia el 2-1.

El partit de cada vegada anava a mes intensitat amb dos equips entregats, un volia marcar per asegurar la victòria i l’altre no volia deixar escapar cap punt.

Al minut 66 una jugada trenada pels llubiners ha acabat amb un volea de Dario Gougil després d’un servei de cap d’Alex.

Els 25 minuts darrers ha estat de autentica locura per part dels dos equips, que no han donat el braç a tòrçer en cap moment i han intentat moure un marcador que no ja no s’ha mogut.

En definitiva un bon partit el vist a S’Arracó, amb un equip lider que demostra perque ho és i l’equip visitant que de cada vegada va a mes i que si segueix jugant així pot fer coses interesants a aquesta lliga.