Crónica Juv. 2ª Reg: Llubí 3-0 Felanitx At.

El Llubí se impone al Felanitx At. con claridad
El Llubí se impone al Felanitx At. con claridad

Alineacions:

CDA LLubí: Rotger, Serra, Torrens, Teo(Joan Guardiola), Munar, Harry, Esteve, Paxut(Jaume Jaume), Nadal(Joan Alomar), Busca(Povetes), Bò(Toni Alomar),

Felanitx: Maldonado, Garcia(Paraiso), Moreno, Messaouri, Villalonga, Cabrer(Vaquer), Schneider(Cañas), Nuñez, Ruiz, Ramos, Guerrero.

Arbitre: Sr Rubert Maura-(Pèsima actuació)

Targetes: Torrens i Harry per part del CDA LLubí. Garcia i Maldonado per part del Felanitx At.

Gols: 1-0, min 10, Nadal- 2-0, min 64,Nadal,3-0, min 77,Nadal.

Incidencies: Destacar el nombrós públic asistent a Ses Comes de LLubí.

Crònica:

Victoria contundent dels homes de Pedro Campaner davant d’un fluixissim però violent Felanitx.

L’equip local ha sortit desplegant un joc bastant pràctic , i arrel d’una combinació entre en Bò i en Nadal, aquest establia 1-0 amb el qual s’ha arribat al descans. El CDA ha seguit dominant el partit i crant ocasions de gol, que no eren gaire clares. L’equip visitant només ha vengut a defensarse, i amb tota la primera part no ha xutat cap vegada a porteria.

A la segona part la tònica ha seguit igual que a la primera, fruit d’aquest domini ha arribat el segon gol de’n Nadal amb una rematada de cap que ha fet inutil el bot del porter visitant.

El golejador local ha redondejat la seva tarda amb un hat-trick després d’una espectacular falta executada amb gran maestria. Minuts després ha estat camviat per rebre una merescuda ovació del públic.

Amb el 3-0 han arribat les úniques ocasions felanitxeres, després d’una falta i una rematada que les ha aturades el porter local Rotger.

Destacar la violencia emprada per l’equip visitant, amb faltes fora de lloc i la poca educaió del porter felanitxer, que s’ha encarat amb nombroses vegades amb el public, arribant a insultarlos i fins i tot s’ha baixat els calçons una vegada.

Capitol apart l’actuació del jutge arbitral el Sr Rubert Maura que ha estat esperpèntica.Desde el primer minut no ha sabut aturar el jo agressiu, aixó ha permés als felanitxers amb total llibertat, ja que sabien que no serien amonestats.

No pot ser que un arbitre tan veterà com ell no es mogui del mig del camp durant tot el partit, desde el qual moltes vegades no pot veure segons quines jugades, sobretot les que afecten les linies de banda.Ha mostrat una targeta al porter visitant desde el mig del camp, ni s’ha dignat a anar fins davant ell per mostrarli.

I ja per acabar la seva penosa atuació les targetes que mostrava no eren de color groc, sino blanques. A la primera part no n’ha mostrada cap, segurament que no en duia i es deu haver fabricat una cartulina . I per rematar quan ha xiulat el final del partit s’ha produit una petita tangana i ell que estava davora els vestuaris ha mirat cap a la melé i ha decidit partir a dutxarse abans de posar pau . I aixó que ho ha vist.

Deplorable ,repetesc, la seva atuació, que realment s’hauria de plantejar si li val la pena seguir fent aquests ridiculs.

AG para Fútbol Balear


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.