Crónica 1ª Reg: Arenal B 0-0 Binissalem B

El Binissalem B empata en el Arenal
El Binissalem B empata en el Arenal

Alineacions:

Arenal «B»: Escoto; Vicente, Sergio, Pericàs, Torrens; Garmendia, Manu, Oliver, Andrew; Tur, Expósito

També jugaren: Pedro, Torrente

Binissalem «B»: Sebas; Rosselló, Nene, Villalonga, Ripoll; José, Víctor, Dolç, Oliver; Daviu, Ramis

També jugaren: Fiti, Andoni, Rumbo, Coll

Amonestats: Arenal «B»: Andrew. Binissalem «B»: Rosselló, Oliver i, doble amonestació per, Nene. També fou expulsat l’encarregat de material i, l’entrenador, fou amonestat.

Àrbitre: José M. Muñoz García. Assistit per Juan J. Sarrio Fernández i Emilio Junquera Talavera

Crònica del partit:

Encontre caracteritzat per la necessitat de puntuar dels dos filials, la qual cosa es va veure reflectida al terreny de joc, durant la major part del partit. El primer temps es va distingir per unes tímides ganes de jugar sa pilota per part dels locals dins un joc rocós on no es va comptabilitzar cap ocasió clara de gol. A la segona part, l’equip visitant profunditzà més per banda esquerra provocant oportunitats clares per desnivellar el partit. Ramis amb dos xuts llunyans i Daviu amb constants internades, dugueren el perill del Binissalem «B».

Quan faltaven vint minuts pel final, el partit es va rompre i es transformà en anades i vengudes dels dos equips. A punt d’acabar, l’equip local va tenir una oportunitat claríssima d’endur-se’n els tres punts amb un mà a mà on Sebas respongué de manera segura. A les acaballes, unes quantes correccions entre l’assistent i l’àrbitre provocaren la ira dels visitants amb la conseqüent expulsió de Nene i del segon del Binissalem. Finalment, cap dels equips quedà content amb el resultat.

Isaac del Bini «B» para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.