La Union: V.Garcia, Mendoza, Nieto, Munar, Obayande, D’Hondt, Crespi, Solaz, Guijarro, Forteza i Vargas.

També jugaren: Ponseti, Trach, J.Garcia, Gomis i Segui.

Olimpic: Fullana, Quintana, Vanrell, Ferrer, Canaves, Muntaner, Serra, Mascaró, Riera, Soler i Riutort.

També jugaren: Miquel, Matamalas i Rosselló.

Gols: 1-0 17 min. D’Hondt, 2-0 29 min. Forteza, 3-0 36 min. Guijarro, 4-0 43 min. D’Hondt, 5-0 51 min. Solaz, 5-1 53 min. Rosselló, 6-1 55 min. Vargas, 7-1 60 min. Serra (p.p.), 7-2 66 min. Rosselló.

Arbitre: Jose Ferrer, casolà, un bon àrbitre per a poder jugar fort.

Targetes grogues: Crespi per a La Union i Muntaner i Serra per a l’Olimpic.

Targetes vermelles: Vargas per a La Union.

Comentari:

Partit que ha començat amb molta igualtat, si bé arribava millor l’equip local però sense perill. El primer gol l’aconsegueix La Union amb un bon contraatac duit per tot l’equip després d’un corner tret per l’equip visitant. Han seguit uns minuts de joc al mig del camp, fins que l’equip local ha aconseguit dos gols més abans d’arribar al descans.

A la segona part, els locals han sortit amb moltes ganes i els visitants han sortit amb molt poques ganes, d’aquí que La Union s’anticipàs a totes les pilotes i, amb la permissivitat de l’àrbitre, ficàs un poc de demés el peu. Els locals han aconseguit quatre gols en aquesta part i els visitants dos en un partit on la força física i les ganes dels locals els han permès aquesta golejada.