Crónica 1ª Reg: Binissalem B 1-3 Port de Soller

Binissalem: Barrios; Villalonga, René, Moyà, Nene; Víctor, Dolç, Oliver, Rosselló, Fiti; José

También jugaron: Ripoll, T.C., Ruberts, Daviu

Port de Sóller: Manrique; Alexis, Gori, Morell, Lluís; Bover, Barceló, Piña, Gerardo; Mayol, Guillem

También jugaron: Bernat, Barceló (ll), Nico, Torrens

Gols: 0-1 Min. 19 Mayol, 1-1 Min. 28 Fiti, 1-2 Min. 37 Guillem, 1-3 Min. 86 Mayol

Àrbitre: Javier Benavent Assistit per Miguel Benito i Emilio Junquera

Amonestats: Binissalem: Moyà, Rosselló, René i Villalonga i Port de Sóller: Mayol, Lluís, Manrique, Barceló (ll) i Torrens

Crònica del partit:

Partit amb molta feina enmig del camp en el qual el Port de Sóller ha aprofitat les seves ocasions. Un Binissalem voluntariós ha vist com el Port s’ha anticipat prest gràcies a un regal inesperat. La reacció no s’ha fet esperar ja que nou minuts després mitjançant Fiti, el Binissalem ha empatat. Lluny de venir-se abaix, al cap d’uns minuts, Guillem lleva les terayines de l’esquadre dreta de Barrios amb una sabatada després d’un contraatac. Així s’arribà al final de la primera part. L’inici de la segona part fou l’esperat: el Binissalem anà a per la victòria.

L’equip local va tancar al visitant però amb molta mala sort als darrers metres. Finalment, amb un Binissalem volcat en l’atac, a cinc minuts del final, Mayol en un contraatac, marcà el seu segon gol al seu compte particular assegurant els tres punts a l’equip visitant. D’aquí fins al final del partit, intent inútil dels locals per maquillar el resultat.