Crónica 1ª Reg: Pilares la Soledad 1-2 Escolar

CE Escolar: Tòfol, Medina, Kiko, Iván, Piris, J Moll, M Ferrer (Edu), Rafa, Rocha, Gomila (Ribot), Nene (Vadó)

Pilares La Soledad: Jose M, Jose, Bernat, PAu, Alex, J Valiente, Mohamed, Roberto, Jose P, MAnuel, David (Rafael, Antonio, Miguel, Marcos, Antonio P)

Arbit: Fernández Fernández, Jonathan

Gols: Piris i Vado per l’Escolar i Antonio P per el Pilares La Soledad

Comentari:

Partit que d’un principi va començar amb moltes imprecions per part dels dos equips, sense un control clar del partit, moltes interrupcions i molt de joc enmig del camp sense oportunitats clares per cap dels dos equips. En un contraatac de l’equip visitant als 15 min. en Piris amb l’ajuda d’un jugador local va aconseguir obrir el marcador amb el 0-1. A partir d’aquí l’equip local va començar a dominar més el joc i el balón enmig del camp però sense aconseguir arribar clarament a la porteria defensada per en Tòfol. Contràriament que els gabellins que varen tenir dues o tres ocasions més per augmentar el marcador, però bé, la primera part acabar 0-1.

La segona part va començar igual amb moltes imprecions dels dos equips però arribant molt més pics els locals però sense ocasions clares de gol, l’escolar en un contra atac als 38 min va marcar el 0-2 obra d’en Vadó però quan més pareixia que el partit estava tancat als 40 min els local d’un fort xut fora de l’àrea varen reduir distàncies en el marcador, 1-2. Darrers minuts d’infart pels dos equips, els locals mitjançant jugades a pilota aturada i els visitants en contra atacs, però res de tot això va fer canviar el resultat final.