Son Roca: Cristian, Gerardo, Constanzo, Rojas, Marcos, Gomez, Cequeira, Nicolas, Eduardo, Mascaró i Mira.

Canvis: min. 60, Alejandro per Marcos; 62, Leira per Cequeira; i 77, Ybarra per Mascaró.

Alqueria: Tia, Sliman, Raul, Joan Rigo, Montserrat, Carles, Rafel, Bernat. Alcolea, Tortella i Mario.

Canvis: min. 86, Xisco Ramon per Rafel; i 87 Miquel Rigo per Carles.

Arbit: Alfonso Bessini, ajudat per Martinez i Chillón. Bon arbitratge

Tarjetes: amonestà als locals Mira, Eduardo en dues ocacions (espulsat) i Gomez en dues ocacions ( espulsat). Els visitants Joan Rigo, i Rafel.

Gols: 0-1 Rafel, (xut de 40 metres) min. 38; 1-1 Alejandro, min.74 i 1-2 Tortella, min. 89