Crónica Preferente: Margaritense 3-1 S’horta

El Margaritense se impone al S'horta
El Margaritense se impone al S'horta

Margaritense: Jaume, Moncadas (Alòs min. 89), Bisquerra, Brahim, Toni Font, Miki, Roig (Pujadas min 67), Emilio (Maño min. 77), Joaquin (Dani min. 75), Del Olmo, Socias.

S’Horta: Sion, Carlos, J.Vidal, Richi (Joan Toni min. 67), Cristian, Lluís, Marcos, Bini, David, Marí (Sergi min. 60), Miguel.

Arbitre SR. Capó Rosa, auxiliat per Prats Martí i Betancourt. Molt bona actuació del col·legiat que demostrà ser de Tercera Divisió, categoria que no havia d’haver perdut la temporada passada. Molt ben auxiliat per els dos assistents, especialment per Prats Martí a la tribuna.

Amonestà als jugadors locals Moncadas (38′) i Brahim (50′) i als visitants Marcos (22′) i David (24′). Expulsà al jugador local Del Olmo al minut 36 amb vermella directa i als locals J.Vidal (minut 40 per una agressió) i a Joan Toni al minut 80. Al mateix minut també expulsà a l’entrenador visitant.

Gols:

1-0 minut 21. Bona internada per banda dreta de Joaquín, que centra a l’interior de l’àrea petita per a que Del Olmo marqui.

2-0 minut 27. Impressionant centre de Moncadas desde banda dreta que remata a la perfecció amb el cap Del Olmo.

3-0 minut 79. Maño aconsegueix definir bé l’ú contra ú amb el porter.

3-1 minut 87. Miguel redueix distàncies amb un fort tir desde l’interior de l’àrea al primer pal.

Miquel Pérez – Santa Margalida

El Margaritense ha aconseguit treure una important victòria al seu terreny de joc. El conjunt local ha estat superior durant tot el partit, exceptuant els 10 primers minuts, on s’ha vist un S’Horta molt ben ordenat i intentant jugar a futbol, però que s’ha diluït a mesura que el Margaritense li ha menjat el terreny de joc. Fruit, sobretot, del primer gol, s’ha vist a un S’horta desquiciat tant amb l’àrbitre com amb ells mateixos que el ha tret del partit quan ho tenien ben encarat als primers 10 minuts.

Per part local, coses molt ben fetes per part de tot l’equip, sobretot per els 2 laterals, Moncadas i Toni Font. Aquesta victoria els dur cap a la meitat de sa tabla per poder seguir fent feina amb tranquilitat.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.