Crónica Cadetes: Rtvo. Mallorca 11-1 Olimpic

Jugada del partido
Jugada del partido

Superioritat total del Rtvo. Mallorca

Alineacions:

Rtvo. Mallorca: Graham, Molina, Hidalgo, Murillo, Meneses, Ruiz, Crespo, Hernandez, Thomas, Paez i Riutort.

També jugaren: Vigil, Servera, Torres, Llinàs i Reus.

Olimpic: Fullana, Quintana, Vanrell, Ferrer, Canaves, Muntaner, Serra, Miquel, Riera, Llodrà i Maimó.

També jugaren: Riutort, Matamalas i Rosselló.

Gols: 1-0 11 min. Hernandez, 2-0 21 min. Paez, 3-0 25 min. Hernandez, 4-0 30 min. Paez, 5-0 35 min. Murillo, 6-0 39 min. Crespo, 7-0 45 min. Paez, 8-0 47 min. Paez, 8-1 52 min. Serra, 9-1 65 min. Ruiz, 10-1 72 min. Torres, 11-1 77 min. Crespo.

Arbitre: Santiago Rigo, bé en línies generals.

Tarjeta groga: Paez pel Rtvo. Mallorca.

Comentari:

Aquest partit ha estat dominat en tot moment per l’equip local que movent la pilota d’un costat a l’altre aconseguia trobar forats per on entrar els extrems i des d’aquí generaven les seves ocasions de gol, que com que varen esser moltes al final el resultat va esser tan abultat.

Poca cosa més a dir, perque davant la superioritat d’un equip només se li pot donar l’enhorabona i també ànims a l’equip visitant que així i tot no va fer un partit per a rebre tants de gols ja que hi va posar ganes però no varen sortir massa bé les coses.

TC para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.