At. Baleares: Linares, Bio, Bazan, Esteban, Oscar, Ernesto, Morales(Navarro), Llistó, Nacho(Rafeal), Peter y Edu(Daniel).

Arenal: Jaime, Mateo, Adrian, Silvano, Luis, Sandro, Peke(Dani), Juanpe, Busi(Pedro), Javi(Turo) y Xisco.

Goles: 1-0 Llisto (penal); 2-0 Edu min. 45; 3-0 Edu min 75 i Peter min. 90 4-0.

Colegiado: Mulet Pacis ayudado por Rigo y Martín. Buena actuación.

Incidencias: Uns 1.200 espectadors, Minut de silenci en memòria del pare del tresorer del club, Joan Lluís Vives.

Comentari:

Un molt bon partit de l’Atlètic Balears que han guanyat 4-0 a l’Arenal, que està un gran rival. Gran ambient a la grada per veure el debut d’Angel Pedraza a la banqueta de l’At. Balears que ha fet un partit molt complet, fent bon futbol.

La golejada podria haver estat més gran, però el porter de l’Arenal i la falta de punteria han evitat que pujassin més gols al marcador de l’estadi balear. El rival, ha vengut a jugar i no s’ha tancat en cap moment.

La feina d’Angel Pedraza s’ha vist des del primer moment amb un plantetjament molt ofensiu cercant la porteria i el control de la pilota des del primer minut, tot i això, l’Arenal ha estat un rival incòmode que no ha donat una pilota per perduda. Les primeres ocasions han estat per l’At. Balears malgrat l’Arenal també ha xutat a porta, però sense inquietar al porter Linares. Per part dels blanc-i-blaus, les internades per la banda dreta de Pedro Morales no trobaven un rematador clar per enviar la pilota al fons de la xarxa, i ha hagut de ser Edu que s’anava tot sol a porta, ha estat derribat dins l’àrea per Mateo i l’arbitre ha assenyalat un penal que Llistó s’ha encarregat de materialitzar i fer el primer gol a l’estadi. Després una jugada d’Edu ha significat el segon gol i el final de la primera part.

A la segona part, l’Arenal no s’ha rendit en cap moment i ha continuat pressionant als homes de Pedraza que podrie haver aconseguit una golejada d’escandol, ja que Peter ha tengut 3 ocasions de gol i Edu 2 però que una vegada el porter Jaime o la falta de punteria han evitat fer més gols. D’una passada en profunditat i una mala sortida del porter a la frontal de l’àrea, han provocat que Edu fes un gol de vaselina per signar el 3-0. Amb aquest resultat, Pedraza ha fet canvis i ha refrescat la gent d’adalt, llevant Edu i Pedro Morales (molt aplaudits pel nombrós públic) i han entrat Rafeal i Daniel. Amb 10 minuts Edu i Daniel han tengut entre els dos 4 ocasions més de gol i Llistó d’un fort xut des de la frontal que ha sortit fregant el pal no han pogut perforar la porteria de l’Arenal. Al final, Peter ha aconseguit el 4-0 despres d’una jugada de Rafael per la banda, que ha estat molt incisiu els minuts que ha disputat.

En definitiva, partit molt entretengut que podria haver acabat en golejada contra un bon rival, que pressiona en tot moment i no dona una pilota per perduda. El públic s’ha anat molt content del partit vist avui dematí i els jugadors ho han agraït aplaudint des del centre del camp. Per megafonia ha sonat l’himne i s’ha felicitat al míster Angel Pedraza, ja que avui és el seu aniversari. Millor regal impossible.

Ara l’Atlètic Balears, el proper dissabte 10 d’octubre a les 17:00 visita el camp del Mercadal i dimecres 14 a les 20:00 a l’Estadi Balear disputarà la final anada de la Copa Federació contra el Mallorca B.