Amistoso Pre-Benjamín: Sollerense 2-Barracar 4

El golejador Carlos controlant una pilota
El golejador Carlos controlant una pilota

Per el Sollerense jugaren de principi, en Pere, Dani, Sergi, Benet, Raúl, Tomás, Manrique i Carlos. També jugaren Javi, Juan, Marques, Beltrán, Pep i Alejandro.

Els gols sollerics foren aconseguits per Carlos, que també estavalla una pilota al travasser.

S’arbit va ser en Pep Lillo, que va fer un bon arbitratge, anulant de manera correcta un gol a cada equip.

Molt bon partit, el vist aquest dissabte a Sóller entre els mes menuts d’ambdos clubs. Destacar la gran millorança dels sollerics, que jugaven el segon partit desde que s’ha format s’equip i que mostren una molt esperançadora evolució a cada entrenament i sobre tot a cada partit.

En aquesta ocasió, es van reduir i molt les diferencies en el marcador i en el joc, entre ambdos equips i als sollerics a més d’aconseguir els dos primers gols desde que han iniciat la pre-temporada, també van veura com un dels seus gols era ben anulat per l’arbitre per mans en l’inici de la jugada i com el golejador de l’equip, estavallaba una pilota al travasser després de fer una vaselina al porter del Barracar. Una altre vegada molts de canvis per fer provatures van dur a la descomposició de l’esquema de joc encara que aquesta vegada no es va notar tant com al primer partit.

El Barracar més conjuntant i amb més experiencia dins la competició no va desaprofitar les seves oportunitats basant el seu joc, damunt de tot, amb l’individualitat del seu golejador que marca diferències en aquestes edats.

Molta presència d’espectador que quasi omplien la tribuna des Camp de’n Maiol i al final els jugador van esser obsequiats amb un fort aplaudiment per els espectadors dins el terreny de joc i per els seus entrenador dins el vestidor, que estaven molt contents per el partit que havien fet i per el seu esforç.

UD Sollerense.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.