Solucions per al camp de fútbol 7 de Son Malferit

El problema de Son Malferit en vias de solucionarse
El problema de Son Malferit en vias de solucionarse

La FFIB està molt satisfeta de com s’està gestionant el contenciós que afecta les instal·lacions esportives de Son Malferit. En la reunió mantenguda avui dematí entre els responsables de l’IME i l’Ajuntament de Palma, la FFIB, l’empresa Comercial Bordoy i la gestora del Camp de Futbol del Soledat, hi ha hagut consens en cercar una solució satisfactòria per a totes les parts.

A més del president de la FFIB, Miquel Bestard, hi eren presents el president de l’IME, Baldomero Oliver, el representant de l’empresa Bordoy, Jaume Català, i un representant de la Gestora del Soledat, Félix Peralta.

No s’ha arribat a un acord concret, però les aportacions han estat positives, a partir de la premisa que el camp de futbol 7 s’ha de mantenir, i que l’IME oferirà un terreny alternatiu perquè els interessos de l’empresa «Bordoy» que reivindica la propietat no en surti perjudicada.

Dilluns seguiran els contactes entre els tècnics de les institucions afectades per concretar les solucions.

FFIB

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.