La crónica alternativa del Petra 2-2 Llubí.

UE Petra 2009/2010
UE Petra 2009/2010

Esta es la crónica alternativa del Petra – Llubí del pasado sábado, que como siempre llega tarde pero como la encontramos interesante pues la publicamos aunque sea un poco tarde, la galería de fotos la teneis en la crónica publicada el pasado fin de semana.

U.E PETRA. Cosme,Victor, Bonnin, Amengual(Montero), Servera, Guillem, Toniet, Santan, Mestre, Ramiro, Joan Pau(huertas).

LLubí A: Morales,Andres,Alejandro(Bartolomé), Jose,Florit(Alomar), Biel, Figuerola, Dario(jaume serra) , jose luis(David), Pons, mascaró.

Arbitre: SR Joan Antoni Coll. Bastant malament, per no dir molt, totalment anticasero, crec que es devia pensar que estava a Llubí enves de petra, perquè es va cansar de pitar faltes a favor del Llubí que roçaven el ridícul, va treure targetes «a tutti plen», 12 de grogües i dues de vermelles,(no escric els noms perqué es massa llarg)

Gols: 0-1 DARIO(minut 40), després de una piloya penjada a dins l’àrea del petra el retxas cau als peus de dario que va marcar a plaer. 1-1 MESTRE(minut 43) una falta botada magistralment per Bini fa que Mestre fusili a Morales dins l’àrea petita. 2-1 MESTRE agafa l’esquena a la defensa i defineix perfecte davant Morales.

Ja han començat un altre pic els nirvis, les emocions,les bregües, les queixes, les ganes de fer-ho bé (o com a mínim intentar-ho),en definitiva a tornat a començar la lliga.

El petra es va presentar a davant el seu públic amb un lifting, però deixant-se per el cami jugadors importants que han canviat de colors a darrera hora. Quan comença una nova temporada l’ambient està ple de ilusió i tot el que ha passat fins a les hores pareix quedar enrrere o desapereixer, ara vorem sino torna…el Llubí es va presentar a la nova categoria amb un equip veterà ben equilibrat,amb alguns jugadors habituats a categories superiors.

El partit va començar elèctric, i amb un minut, Dario regetetjant i arribant a la frontal aprop va estar de marcar però va xutar centrat i Cosme va neutralitzar la pilota. A mesura que anaven pasant els minuts el joc pareixia bastant secundari i les entrades fortes i les targetes van anar caigüent una a una, això si, molts de jugadors que es queixen i molta comedi hi ha per el món, el futbol es juga damunt gespa no dins un teatre. Res a destacar menys les pilotes penjades dins l’àrea del llubí que Morales intentava rebutjar amb moltes dificultats, i amb això que una jugada de cartabó i escuadra realitzada per els malavaristes de l’equip no va acabar en gol perqué el kaiser quan li va arribar la pilota i es va veure tot sòl a davant morales va fallar inexplicablament, va tenir temps de pentinar-se,pensar com ho celebraria, anar a fer un kubata i tornar, però no era el moment. Després arribaria l’acció que confirma la dita i que fa pensar que el destí existeix, que hi ha algú que comanda cada moment i cada fet, i decideix cada cosa vulgüis o no. aixi doncs a la pròxima jugada i en un rebutg confus dins l’àrea Dario va marcar a plaer, però el Kaiser ja tenia pensat que ell només falla una vegada i 3 minuts després i aprofitant que Morales no va sortir a una falta botada dins l’areà petita va fusilar, amb la rabia de qui sap el que havia perdonat, peró amb l’orgull de sebre que les oportunitats et pasen per davant més d’una vegada. Aixi es va arribar al final de la primera part.

La segona part va començar amb el Petra més despert i més enxufat, i als 5 minuts mestre i aprofitant que la defensa del Llubí devia pensar amb la marxa del Dissabte a vespre, es va plantar sòl com un mussòl a davant Morales i va definir amb aire de Crack. A partir d’aquest moment el Llubí va estirar les seves línies i el Petra va disposar de oportunitats per marcar el gol de la sentencia, el definitiu, el que dona pau i tranquilitat, però no va arribar, huertas sortint desde la banqueta va donar una bocanada d’aire fresc a l’equip i apunt va estar de marcar en una pilota que va robar a la defensa del Llubi. Mentrestant l’equip visitant anava pujant punts per marcar i acostant-se cada vegada més a la porteria de Cosme, fins que en una jugada per la banda esquerra i després de driblar a Cosme la pilota va arribar a serra que tot sol i pasant un guste va marcar a plaer, a parit d’aqui el partit va canviar i el que va poder marcar va essèr el Llubí però va desaprofitar les seves oportunitats, anomenar també la picabaralla entre Ramiro i Hugüet que va acabar amb els dos jugadors a la caseta abans d’hora.

la lliga no ha fet més que començar però tant el petra com el Llubí crec que aniran de la mà i que no han de pasar apurs per salvar la categoria inclus aspirar a quedar més amunt de mitja tabla.

El crack- Toniet, va fer el que va voler a la defensa del llubí, i es va mostrar a un altre nivell.

El dandy- huertas, un sprint seu a lo usain bolt va estar a punt de acabar amb un gran gol

El dur- Figuerola, va pegar a tot lo que es movia i es va mareixer l’expulsió amb més de una ocasió.

El millor- el kaiser, els dos gols i les seves ganes van valer el punt del petra.

UE PETRA

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.