Crónica 1ª Reg: Escolar 2-3 S’arraco

Plantilla del Escolar de la pasada temporada, foto de archivo
Plantilla del Escolar de la pasada temporada, foto de archivo

Alineaciones: próximamente…

Escolar:

Sarraco:

Goles:

Colegiado:

Tarjetas:

Comentario:

Primer partit de la nova temporada a capdepera. el partit ha començat molt bé per l’equip local amb molt bon joc i ritme, que feien dominar el partit, fruit d’aixó i d’un parell d’ocasions als 12 min. el davanter local alex ha obert el marcador 1-0. però poc ha durat l’alegria ja que als 16 min i en una jugada de falta perillosa dins l’àrea local i no assenyalada per l’àrbit ha donat l’empat 1-1 al s’arracó. a partir d’aquest moment els visitants han dominat el joc més culpa d’errors locals q del bon joc visitant, i en un error de la defensa local als 36 min ha arribat l’1-2, així ha acabat la primera part.

La segona part ha començat igual que la primera, però als 6 min d’un altre error de la defensa i del porter ha donat 1-3 als visistants. a partir d’aquest moment els de s’arracó s’han tancat dins el seu camp i per molt que als 76 min s’han quedat amb un home menys l’escolar no ha tengut ni idea ni ofici per intentar guanyar el partit, llevat que al min 91 d’un fort xut de fora de l’àrea en jaume moll ha aconseguit retallar distàncis marcant el 2-3, ja no hi ha hagut temps per evitar que els tres punts fogisin del figueral de capdepera.

MR para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.