La U.D. Sollerense gestionarà 10 equips la temporada 2009-10

Momento de un partido del Fútbol base del Sollerense
Momento de un partido del Fútbol base del Sollerense

La U.D. Sollerense ha federat 9 equips per disputar les competicions organitzades per la Federació Balear de Futbol durant la temporada 2009-10, a més de continuar gestionant l’equip juvenil del C.F. Sóller. D’aquesta forma, el club solleric comptarà amb un equip juvenil, un cadet, dos infantils, dos alevins, un benjamí F7, dos benjamins F8 i un prebenjamí F8.

Les principals novetats respecte a la temporada anterior, radiquen en la presència d’un equip prebenjamí i un segon equip benjamí F8, que seran entrenats per Juan José Ferrer i Miquel Canet, respectivament. La gran quantitat de nins nascuts als anys 1998, 1999 i 2001 amb possibilitats d’incorporar-se als equips del club va fer que els seus responsables es plantegessin la possibilitat d’inscriure excepcionalment un tercer equip aleví i un segon equip benjamí F8. Al final, davant la dificultat de poder disposar d’hores lliures al Camp den Maiol, tant per entrenar com per disputar els partits, s’ha decidit federar únicament el segon benjamí F8.

UD. Sollerense

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.